Lily » Joi Feb 09, 2023 10:10 pm scrie:Aha si cam cum a mers treaba pana acum cu rationalul? Plus de asta, un om rational isi pune la indoiala ipotezele, le testeaza. Pe tine nu te vad dispus sa testezi existenta unui Dumnezeu. Esti exact ca restul ateilor, vrei sa nu crezi in un Dumnezeu. Nu urmaresti dovezile sau ratiunea, urmaresti sa eviti orice confruntare cu realitatea.
Manole » Joi Feb 09, 2023 10:16 pm scrie:dovezi? ratiune? pai asta te conduce spre a fi ateu. doar sufletul te poate conduce spre religie, nu ratiunea.
prieten_cu_lost » Sâm Feb 18, 2023 1:21 pm scrie:@Dream Catcher, au venit cutremurele in Gorj Oltenia. Ce parere ai?
Dar de cel din Turcia. Ia zi
Cat despre sfarsitul lumii,nu stim. Era Nostradamus care prezicea.
Tocmai ca a cam fost pe aproape cu prezicerea ca Rusia va declansa inceperea "al treilea razboi mondial" si ca un "dictator rau ne va conduce 7 ani "(klaus iohannis)
yoQso » Sâm Dec 11, 2021 11:11 pm scrie:Nu știu câți de alde Iisus au fost și sunt pe lume! Nici măcar nu prea mă interesează astfel de aberații. Ceea ce susțin eu, că acești zei omnipotenți nu au existat niciodată și știința o confirmă.
Paco_ste » Vin Feb 24, 2023 3:40 pm scrie:Imi aduc aminte de un pastor adventist care arata ca cei mai influenti 100 oameni ai planetei au facut un juramant ca vor face orice le sta in putere ca populatia planete sa scada sub un miliard.
prieten_cu_lost » Sâm Feb 18, 2023 12:21 pm scrie:@Dream Catcher, au venit cutremurele in Gorj Oltenia. Ce parere ai?
Tocmai ca a cam fost pe aproape cu prezicerea ca Rusia va declansa inceperea "al treilea razboi mondial" si ca un "dictator rau ne va conduce 7 ani "(klaus iohannis)
Lily » Lun Feb 27, 2023 1:26 am scrie:prieten_cu_lost » Sâm Feb 18, 2023 12:21 pm scrie:@Dream Catcher, au venit cutremurele in Gorj Oltenia. Ce parere ai?
Ala e Antihristul. Crede-ma, il depaseste pe robotelul nostru.
Iisus nu este vreun extraterestru, desi... da, nu are originea aici, pe Pamant, dar este Dumnezeu.
Pai oricine poate spune ca vor fi putini oameni, am citit Biblia, stim.
Biblia spune ca vor fi multe calamitati, una dupa alta, iar oamenii vor ramane din ce in ce mai putin, iar aceia isi vor dori moartea, dar nu o vor gasi.
Paco_ste » Vin Feb 24, 2023 3:40 pm scrie:yoQso » Sâm Dec 11, 2021 11:11 pm scrie:Nu știu câți de alde Iisus au fost și sunt pe lume! Nici măcar nu prea mă interesează astfel de aberații. Ceea ce susțin eu, că acești zei omnipotenți nu au existat niciodată și știința o confirmă.
Isus nu e un zeu. Dar acum e extraterestru, pe o nava spatiala calatorind in Cosmos.
Daca a promis ca va reveni atunci asa va fi.
isus a primit viata eterna, si toti cei ce vor avea acelasi spirit ca si isus vor primi viata eterna.
Omul in cautarile lui doreste viata vesnica, doar ca nu va avea timp sa o si gaseasca singur.
Omul in general e o fire egoista, si ce se intampla pe pamant e manifestarea spiritului egoist.
Ce se va intampla pe pamant va fi asa: marii politicieni vor face plan de decimare a omenirii, ca suprapopulare, insuficienta resurse, poluare . . . .in cel mult 10 ani vor implini acest plan.
Imi aduc aminte de un pastor adventist care arata ca cei mai influenti 100 oameni ai planetei au facut un juramant ca vor face orice le sta in putere ca populatia planete sa scada sub un miliard.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot] şi 43 vizitatori