Dream Catcher » Sâm Ian 21, 2023 6:20 pm scrie:Ăia care au scris biblia, erau niște oameni cu diverse boli psihice.
Sigur nu era Satan?
Apropo ce parere ai de Iuda care l-a vandut pe Iisus Hristos pentru niste galbeni, ca sa fie rastignit pe cruce?
Dream Catcher » Sâm Ian 21, 2023 6:20 pm scrie:Ăia care au scris biblia, erau niște oameni cu diverse boli psihice.
Lily » Joi Feb 23, 2023 7:42 pm scrie:In relatia cu Dumnezeu mi se pare important. De multe ori ne simtim singuri in provocarile vietii. Nu neaparat doar cu El, cred ca te ajuta daca seful a ocupat si postul tau, deci stie cum este sa fie in pozitia ta. Pare mai probabil sa inteleaga limitele si provocarile.
tavi1985 » Vin Feb 24, 2023 11:40 am scrie:poate seful de la serviciu vrea pur si simplu sa nu ii iei locul la birou. cu invatatul cu raul ar insemna mereu sa iti aduci aminte sa o duci rau sa iti aduci aminte sa te multumesti cu putin sa stii ce e durerea. ceea ce pur si simplu ar fi la fel cu a fi depresat mereu. ori oamenii nu pot fi mereu depresati. poate pur si simplu in creier putem avea si un program care indiferent cat ne-am bucura si ferici e capabil sa dea un reset cand e cazul deci nu e necesar sa stii mereu cum e sa fii depresat si ce e durerea. poate e pur si simplu posibil ca un program sa iti dea reset desi tu ai uitat de tot si de program si de durere in sine. asa nu ar fi nevoie sa fii mereu depresat. in programare o fi oare posibil ca un program sa fie legat de o rutina fara sa aiba habar de rutina aia si care sa ii dea reset la un nivel initial ?
Dream Catcher » Lun Feb 20, 2023 9:42 am scrie:Începutul este sfîrșitul, iar sfîrșitul este începutul.
Ți-am mai zis că sînt adept al teoriei Big Crunch.
Lily » Dum Feb 26, 2023 9:20 pm scrie:tavi1985 » Vin Feb 24, 2023 11:40 am scrie:poate seful de la serviciu vrea pur si simplu sa nu ii iei locul la birou. cu invatatul cu raul ar insemna mereu sa iti aduci aminte sa o duci rau sa iti aduci aminte sa te multumesti cu putin sa stii ce e durerea. ceea ce pur si simplu ar fi la fel cu a fi depresat mereu. ori oamenii nu pot fi mereu depresati. poate pur si simplu in creier putem avea si un program care indiferent cat ne-am bucura si ferici e capabil sa dea un reset cand e cazul deci nu e necesar sa stii mereu cum e sa fii depresat si ce e durerea. poate e pur si simplu posibil ca un program sa iti dea reset desi tu ai uitat de tot si de program si de durere in sine. asa nu ar fi nevoie sa fii mereu depresat. in programare o fi oare posibil ca un program sa fie legat de o rutina fara sa aiba habar de rutina aia si care sa ii dea reset la un nivel initial ?
Chiar ma gandeam, oare daca patesti ceva si uiti absolut tot, inclusiv sa mergi, oare mai ai depresie? Totusi daca poti pur si simplu sa stergi cu buretele durerea si tristetea, oare nu pierzi experienta traita, lectiile invatate?! Durerea ne face mai empatici la durerea altora. Daca nu am simtit niciodata durere oare cum am putea sa intelegem durerea altora?!Dream Catcher » Lun Feb 20, 2023 9:42 am scrie:Începutul este sfîrșitul, iar sfîrșitul este începutul.
Ți-am mai zis că sînt adept al teoriei Big Crunch.
Dovada! Cat sa poti accepta o teorie trebuie sa ai dovezi.
Dream Catcher » Dum Mar 26, 2023 6:21 am scrie:Asta e ca supa supei supelor, dacă știți povestioara.
Dream Catcher scrie:Eu îi admir pentru că sunt atei. Asta a stat la baza evoluției lor tehnologice.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot] şi 46 vizitatori