tavi1985 » Vin Feb 24, 2023 11:43 am scrie:n-am priceput de ce sa ii zici la un popa inalt prea sfintia. da ce altii nu sunt corecti doar popii au voie? sau cu prea fericitul. da ce restul nu sunt fericiti sau nu au dreptul sa fie fericiti?
Dream Catcher » Mar Feb 28, 2023 3:15 pm scrie:Dar nu era banul ochiul Dracului?
Daniel » Mie Mar 01, 2023 6:15 pm scrie:Lily,ca vazusem filmul cu Isus inainte de Paste,il tot dadea la Tv. Cum inmultea Dumnezeu pestii sa dea la oamenii multi cu paine sa manance.
Sau sunt minciuni
Ma gandesc, de ce nu s-a salvat singur Isus de la crucificare,printr-o minune
Dream Catcher » Sâm Mar 04, 2023 3:59 pm scrie:Daniel » Mie Mar 01, 2023 6:15 pm scrie:Lily,ca vazusem filmul cu Isus inainte de Paste,il tot dadea la Tv. Cum inmultea Dumnezeu pestii sa dea la oamenii multi cu paine sa manance.
Sau sunt minciuni
De ce nu înmulțește pîinea și acum? De ce nu hrănește copiii din Africa?
E un jeg!
Daniel » Mie Mar 01, 2023 6:15 pm scrie:Lily,ca vazusem filmul cu Isus inainte de Paste,il tot dadea la Tv. Cum inmultea Dumnezeu pestii sa dea la oamenii multi cu paine sa manance.
Sau sunt minciuni
Daniel » Sâm Mar 04, 2023 3:17 pm scrie:[-( de ce mai sunt cersatori si oameni saraci?
rromii de ce mai stau in cartiere, au strazile lor de case
BlackOrbit666 » Sâm Mar 11, 2023 4:36 pm scrie:Daniel » Mie Mar 01, 2023 6:15 pm scrie:Lily,ca vazusem filmul cu Isus inainte de Paste,il tot dadea la Tv. Cum inmultea Dumnezeu pestii sa dea la oamenii multi cu paine sa manance.
Sau sunt minciuni
Sunt numai minciuni pe acolo.
Înmulțirea pâinii și a altor alimente nu a fost datorata doar ca era fiul lui Dumnezeu asa cum se spune în film.
Sunt multe alte procese magice implicate ce au legătură cu acest lucru.
Lily » Dum Mar 12, 2023 7:08 pm scrie:Daniel » Sâm Mar 04, 2023 3:17 pm scrie:[-( de ce mai sunt cersatori si oameni saraci?
rromii de ce mai stau in cartiere, au strazile lor de case
Cersetoria este o afacere. Nu are neaparat legatura cu omul sarac, ci cu lacomia unora.
Imi place mamaliga si painea facuta asa stil lipie. Am trecut prin comunism, dar mai ales am trait in perioada Ciorbea, asa ca stiu sa gatesc din nimic ceva. Iei gaturi de pui si faci o ciorba lunga, bagi si paste acolo sa iasa mai satioasa. Iei coca de paine sin auchan si o prajesti ies niste scovergi de lesini. Faci pilaf cu oase de pui din alea care se vand pentru caini. Faci paine prajita cu zahar, cum mancam eu cand eram mica. Solutii sunt. Totul e sa nu cumperi prostesc. Venise o fata la mine in magazin, cica saraca cu puradei acasa si sa ii fac o pomana si sa ii cumpar doua caserole de carne de porc din alea muschi si ceafa. Si eram... pai stai un pic, de ce nu cumperi gaturi de pui, gheare, tacam de pui?! Daca nu ai pani cumperi sa faci fripturi? Care e logica?!BlackOrbit666 » Sâm Mar 11, 2023 4:36 pm scrie:Daniel » Mie Mar 01, 2023 6:15 pm scrie:Lily,ca vazusem filmul cu Isus inainte de Paste,il tot dadea la Tv. Cum inmultea Dumnezeu pestii sa dea la oamenii multi cu paine sa manance.
Sau sunt minciuni
Sunt numai minciuni pe acolo.
Înmulțirea pâinii și a altor alimente nu a fost datorata doar ca era fiul lui Dumnezeu asa cum se spune în film.
Sunt multe alte procese magice implicate ce au legătură cu acest lucru.
Ok, de ce nu a facut Hitler asta? De ce nu a fost un satanist cel care a inmultit painea pentru oameni, de ce El?
Lily » Dum Mar 12, 2023 11:47 pm scrie::))) Nici nu stiu ce e aia. Il dau exemplu pe Hitler pentru ca in general este considerat cam cel mai cunoscut om rau. Personal nu cred ca intentia lui a fost sa fie rau, ci doar a considerat ca trebuie sa se sacrifice pentru binele tarii. Adica cam cum vor unii sa procedam cu coruptii, sa ii omoram si gata, fara proces, fara nimic, sa scapam de ei ca nu se mai poate altfel. Asa cred ca a gandit Hitler. A gandit prost, dar nu cred ca se vedea ca om rau, ci ca pe un martir. De altfel cam asa se intelege din cartea lui. Considera ca evreii sunt asa de rai incat doar omorandu-i poti sa scapi de ei.
Consider ca nu exista decat Dumnezeu, niciun alt tip de zeitate. Ai spus ca prin procese magice se putea multiplica painea, iar asta presupun ca pot face... vrajitori ceva, nu zei.
Lily » Dum Mar 12, 2023 11:47 pm scrie::))) Nici nu stiu ce e aia. Il dau exemplu pe Hitler pentru ca in general este considerat cam cel mai cunoscut om rau. Personal nu cred ca intentia lui a fost sa fie rau, ci doar a considerat ca trebuie sa se sacrifice pentru binele tarii. Adica cam cum vor unii sa procedam cu coruptii, sa ii omoram si gata, fara proces, fara nimic, sa scapam de ei ca nu se mai poate altfel. Asa cred ca a gandit Hitler. A gandit prost, dar nu cred ca se vedea ca om rau, ci ca pe un martir. De altfel cam asa se intelege din cartea lui. Considera ca evreii sunt asa de rai incat doar omorandu-i poti sa scapi de ei.
Consider ca nu exista decat Dumnezeu, niciun alt tip de zeitate. Ai spus ca prin procese magice se putea multiplica painea, iar asta presupun ca pot face... vrajitori ceva, nu zei.
Lily » Lun Mar 13, 2023 12:15 am scrie:Oh nu m-ai inteles corect. Nu il onorez pe Hitler, e un criminal odios. Ii inteleg gandirea, dar nu inseamna ca o aprob sau mi se pare justificabila in vreun fel. Imi place sa inteleg cum gandesc ceilalti, dar faptul ca ii inteleg nu inseamna ca le aprob decizia/deciziile. Nici macar coruptii nu as vrea sa fie pedepsiti. prefer sa scape decat sa fie condamnati pe nedrept. De exemplu imi displace profund Elena Urdea, dar consider ca este nevinovata in dosarul Bute, deci eu as scapa-o de puscarie desi este o hoata. Vreau condamnari drepte, nu trunchiate.
Apoi legat de evrei, imi plac. Ii consider oameni inteligenti, muncitori si sper vreodata in viata asta sa ajung si eu prin Israel. Stiu ca nu prea ne plac, dar nu imi pasa, eu ii plac. Ma bucuram cand Trump ii apara, si ma irita profund ca mai toate organizatiile internationale ii persecuta mai mult sau mai putin direct. Cam in orice conflict ei sunt scosi drept rai, desi ei sunt cei atacati.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot] şi 42 vizitatori