Dream Catcher » Mie Aug 17, 2022 7:57 pm scrie:Dacă extratereștrii sunt mai avansați ca noi, sigur sunt atei!
Da de unde ? Ei sunt cei mai credinciosi.
Apropo, credinta inseamna ca ei cred si sunt convinsi ca Dumnezeu e iubire.
Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Mie Aug 17, 2022 7:57 pm scrie:Dacă extratereștrii sunt mai avansați ca noi, sigur sunt atei!
Dream Catcher » Dum Aug 21, 2022 12:17 pm scrie:Iubirea e o iluzie.
Nu este reală.
Dream Catcher » Joi Aug 25, 2022 3:47 pm scrie:Nu am ce să mai evoluez. Deja sînt în vîrf.
Dream Catcher » Joi Aug 25, 2022 5:47 pm scrie:Nu am ce să mai evoluez. Deja sînt în vîrf.
Daniel » Dum Mar 05, 2023 1:50 am scrie:Unde ca Administrator de forum?
Mergi la munca mai bine,sa castigi bani
tavi1985 » Dum Mar 05, 2023 10:06 am scrie:de existat exista dar chestia e oare e posibila in universul asta calatoria cu viteza hiperluminica? ca daca nu extraterestrii de oriunde ar fi ei nu vor putea ajunge asa usor la noi. posibil extraterestrii de pe planete cu conditii de viata aproape perfecte care au format viata in urma cu miliarde de ani. si care au deja nave spatiale care calatoresc la viteze subluminice dar de milioane de ani si asa sa ajunga deja la noi
Paco_ste scrie:Dream Catcher » Dum Aug 21, 2022 12:17 pm scrie:Iubirea e o iluzie.
Nu este reală.
este reala doar ca o consideri tu iluzie.
Uite, gandul misca "muntii".
Gandul tau pune in miscare corpul tau, si apoi creezi utilaje gigant cu care incepi sa muti miloane de metri cubi de roca.
E gandul tau iluzie ?
Trebuie sa intelegem ca spiritul e cel care CREEAZA, de la microprocesoare pana la cladiri uriase.
Capacitatea de a gandi nu e iluzie ci e constinta care are si aceasta trasatura, sa creeze iubire, dragoste, empatie, mila, bucurie . . . . sunt trasaturi spirituale, nu materiale.
Gandul tau transpune pe acest mijloc de comunicare ideile existente in creier. Poate nu accepti nici acest lucru, ca mintea noastra creeaza idei, si ca sunt toate iluzii.
Parerea mea e ca mai trebuie sa evoluezi . . .spiritual.
Dream Catcher scrie:Mi se pare ciudat că toată viața de pe Terra este bazată pe carbon.
Poate, pe alte planete, este bazată pe siliciu. Și atunci, da, extratereștrii ar fi complet diferiți. Nu ce vedeam noi în "Star Trek".
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori