Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Joi Mai 19, 2022 5:34 pm scrie:Nu e adevărat. Pur și simplu orice schelet de maimuțică este numit homo-ceva, nu există ABSOLUT nicio dovadă că există vreo legătură intre om și maimuță. Ba mai mult, acum putem face teste ADN atât de precise incât putem identifica din ce zonă a pământului sunt strămoșii unei persoane, și tot sunt FIX 0 dovezi privind o conexiune intre om și maimuță. Ba mai mult, dacă ar trebui să ne ghidăm după similaritatea ADN-ului suntem mai aproape de delfin. Ba mai mult, chiar și inteligența delfinului este mai similară omului decât a maimuței. de ce nu vedem imagini cu evoluția omului din delfin in om? Pe vremea lui Darwin nu existau teste ADN, deci a ales un animal care i s-a părut mai similar omului, dar a fost doar o presupunere pentru a-și susține o ipoteză a unei evoluții din animal. Studiile actuale nu ii confirmă presupunerea, chiar o infirmă.
Lily » Joi Mai 19, 2022 6:34 pm scrie:[...]acum putem face teste ADN atât de precise incât putem identifica din ce zonă a pământului sunt strămoșii unei persoane, și tot sunt FIX 0 dovezi privind o conexiune intre om și maimuță[...]
Paco_ste » Sâm Mai 28, 2022 12:14 pm scrie:[...]Ei spun ca genele au similaritati de aproape 99%[...]
Dream Catcher » Dum Iun 05, 2022 12:12 am scrie:Îmi amintesc că, în ultimii mei ani de creștinism, recunoșteam evoluția. Doar că eu consideram că zeul a intervenit în proces.
Mi se pare ignoranță să negi teoria lui Darwin.
Dream Catcher » Joi Iun 09, 2022 12:59 am scrie:Bun. Atunci să concluzionăm că involuăm?
Dream Catcher » Joi Iun 09, 2022 12:59 am scrie:Bun. Atunci să concluzionăm că involuăm?
Dream Catcher » Mar Iun 14, 2022 3:18 am scrie:Spiritual, am trebui să "involuăm" pînă la zero absolut!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori