Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Sâm Mai 28, 2022 5:59 pm scrie:Americanii au dat cu bombele ca răspuns la ceea ce s-a întîmplat la Pearl Harbor.
Ucrainenii nu au făcut nimic, care să justifice acest război nenorocit.
Dream Catcher » Dum Iun 05, 2022 2:44 pm scrie:Unde ai văzut u copii antrenați să tragă cu arma?
Asta se întîmplă prin Irak, Iran, Afganistan, Pakistan. Ucraina e stat european democratic.
Dream Catcher » Joi Iun 09, 2022 12:53 am scrie:De ce să fugă? E țara lor.
Să fugă rușii!
Paco_ste » Sâm Iun 11, 2022 4:24 pm scrie:Prerea mea e ca a fost o greseala faptul ca sau opus. Daca nu se opuneau si acceptau in totalitate pretentiile rusiei acum aveau pace, nu era distrus nimic, oamenii isi continuau viata, construiau mereu . . . . dar din cauza unor politicieni cretini sufera intreaga omenire.
Dream Catcher » Sâm Iun 11, 2022 8:24 pm scrie:Paco_ste » Sâm Iun 11, 2022 4:24 pm scrie:Prerea mea e ca a fost o greseala faptul ca sau opus. Daca nu se opuneau si acceptau in totalitate pretentiile rusiei acum aveau pace, nu era distrus nimic, oamenii isi continuau viata, construiau mereu . . . . dar din cauza unor politicieni cretini sufera intreaga omenire.
*s-au
Nu întreaga omenire. Doar Ucraina.
Dream Catcher » Sâm Iun 25, 2022 11:46 am scrie:Nu se mai termină, odată, războiul ăsta?
Să îl asasineze cineva pe Putin!
Dream Catcher » Lun Aug 15, 2022 2:58 pm scrie:Ucraina e o țară mîndră. Nu are cum să capituleze.
Dream Catcher » Lun Aug 15, 2022 5:03 pm scrie:Paco, nu uita că și românii au fost mîndri, pe parcursul istoriei!
Dream Catcher » Joi Aug 25, 2022 3:44 pm scrie:N-are cum să-ți placă. E un hoț și locul lui e la pușcărie.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 39 vizitatori