Lily » Lun Mar 13, 2023 1:15 am scrie:Oh nu m-ai inteles corect. Nu il onorez pe Hitler, e un criminal odios. Ii inteleg gandirea, dar nu inseamna ca o aprob sau mi se pare justificabila in vreun fel. Imi place sa inteleg cum gandesc ceilalti, dar faptul ca ii inteleg nu inseamna ca le aprob decizia/deciziile. Nici macar coruptii nu as vrea sa fie pedepsiti. prefer sa scape decat sa fie condamnati pe nedrept. De exemplu imi displace profund Elena Urdea, dar consider ca este nevinovata in dosarul Bute, deci eu as scapa-o de puscarie desi este o hoata. Vreau condamnari drepte, nu trunchiate.
Apoi legat de evrei, imi plac. Ii consider oameni inteligenti, muncitori si sper vreodata in viata asta sa ajung si eu prin Israel. Stiu ca nu prea ne plac, dar nu imi pasa, eu ii plac. Ma bucuram cand Trump ii apara, si ma irita profund ca mai toate organizatiile internationale ii persecuta mai mult sau mai putin direct. Cam in orice conflict ei sunt scosi drept rai, desi ei sunt cei atacati.
da,pai era nasol ce facea Lenin ca lua evreii fortat cu trenuri si ii ducea in Siberia sa ii omoare sau ii punea la ocna si la sapat drumuri si poduri
Hitler parca ii impusca pe loc sau ii baga in puscarii
Se faceau experimente pe ei cu diverse substante in medicina.
Rusii ii iradiau cu radiatii ca sa omoare evreii