Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Joi Noi 24, 2022 4:21 am scrie:De-aia "plîng" icoanele? Că am învățat să scriem mult mai tîrziu și am stat fără minunăția aia de biblie a voastră?
Lily » Dum Mar 05, 2023 1:36 am scrie:Nu, pentru ca ne asteapta zile... complicate, plus ca suntem tampiti. Cand spun tampiti ma refer ca stam cu ochii atintiti asupra telefonului si ignoram ce chiar conteaza, adica pe Dumnezeu. Daca stai 30 de minute cu ochii in telefon sau zece ore, tot acolo iesi in ce priveste informatia acumulata, in timp ce 30 de minute cu Dumnezeu poate sa iti schimbe viata. Ce nu ai fost capabil zeci de ani poate schimba El in 30 de minute.
Dream Catcher » Dum Mar 26, 2023 5:32 am scrie:Lily » Dum Mar 05, 2023 1:36 am scrie:Nu, pentru ca ne asteapta zile... complicate, plus ca suntem tampiti. Cand spun tampiti ma refer ca stam cu ochii atintiti asupra telefonului si ignoram ce chiar conteaza, adica pe Dumnezeu. Daca stai 30 de minute cu ochii in telefon sau zece ore, tot acolo iesi in ce priveste informatia acumulata, in timp ce 30 de minute cu Dumnezeu poate sa iti schimbe viata. Ce nu ai fost capabil zeci de ani poate schimba El in 30 de minute.
Bullshit.
Daniel » Dum Mar 05, 2023 12:47 am scrie:Dream Catcher » Joi Noi 24, 2022 4:21 am scrie:De-aia "plîng" icoanele? Că am învățat să scriem mult mai tîrziu și am stat fără minunăția aia de biblie a voastră?
Am vazut la manastirea Dervent icoane care plang cu ulei
Nu mai tin minte daca si la Frasinei.
Lily unde ai vazut icoane care plang?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori