Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Lun Aug 01, 2022 11:38 pm scrie:Păi in mare parte cam așa e. Doar că chiar mai rău. A fost inchis de nu știu câte ori ba pentru fraudă, ba pentru minciuni, ba pentru revoltă, o mulțime. A fost prins mințind de nu știu câte ori, avea o obsesie cu găsirea unei comori, minte că a găsit-o, este prins că a mințit, și după zice că a găsit plăcile, in grădina lui. Nu știu trebuie să bubui de prostie să crezi așa ceva. Insă mormonii incă există pentru că vor mai multe neveste, așa cum a avut și nebunul de inițiator. Nu știu cum se face, dar toți liderii ăștia de secte au avantaje financiare și sexuale. Iisus nu avea nimic, apostolii nu aveau nimic, ba mai mult au renunțat și la familii, iar liderii ăștia care își fac secte pe ceea ce Iisus și apostolii au făcut vor tot, bani, putere, femei. Ăștia sigur au un loc special in Iad.
Paco_ste » Joi Aug 25, 2022 12:05 pm scrie:Deci David dansa pentru Dumnezeu asa ca ii este iertata nemernicia ?
Am mai auzit o tampenie, ca David a fost pedepsit , ca i-a fost omorat copilul care s-a nascut din Batsheba.
Parca bibliea zice ca sufletul care pacatuieste va muri, nu ca va fi omorat copilul. Ce vina au copii ?
Solomon e copilul din Batsheba si l-a facut rege. De unde si pana unde postul de rege se mosteneste ? Asa functioneaza la Dumnezeu ?
Mormonii au propria religie, ei interpreteaza in felul lor scripturile, si e viata lor. Daca asa vor si sunt convinsi ca Dumnezeu e de acord cu plurigamia, sa fie sanatosi. Normal e sa credem asta, ca Dumnezeu accepta asta, daca nu l-a aruncat pe David de pe tron, ba chiar l-a pus si pe fi-su.
Lily » Dum Aug 28, 2022 4:41 pm scrie:[...]nu inseamnă că te va forța in Rai cu El[...]
Dream Catcher » Mar Sep 06, 2022 6:53 pm scrie:Lily » Dum Aug 28, 2022 4:41 pm scrie:[...]nu inseamnă că te va forța in Rai cu El[...]
Asta e partea nașpa. Noi vrem în rai, dar nu cu el.
Dream Catcher » Mar Sep 27, 2022 3:58 pm scrie:Unde scrie, în biblie, că Pămîntul e rotund?
By the way. Se scrie cu majusculă!
reality24 » Mar Sep 27, 2022 5:04 pm scrie:Poate Lily a citit o variantă modernă a Bibliei. Este binecunoscut faptul că preoții din toate religiile se adaptează la vremurile noi. Se folosesc de tehnologie și de noile descoperiri științifice ca să-și atingă scopurile, cum ar fi propria lor bunăstare materială, puterea în stat colaborând cu politicienii, menținerea sferelor de influență și manipularea maselor, îndeplinirea dorințelor sexuale etc.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori