Moderatori: Manole, Paco_ste
foarte des picau in păgânism, deci era necesar ca Dumnezeu să fie radical.
Nu ne intrerupe viața doar pentru deciziile tâmpite pe care le facem.
Shootankamon scrie:foarte des picau in păgânism, deci era necesar ca Dumnezeu să fie radical.
Sa intelegm ca in vechiul testament era necesar sa fie radical, acum nu mai este nevoie ? De ce s-ar fi razgandit, ce motiv ar avea?Nu ne intrerupe viața doar pentru deciziile tâmpite pe care le facem.
Atunci ce motive ar avea sa intrerupa viata cuiva, ma refer in general la situatiile in care se moare din cauze nenaturalle
Dream Catcher scrie:Și de ce chinuie oamenii?
Vrea să îi ia, să îi ia atunci. Dar fără orbire, chelire, boli și celelalte atribute ale bătrîneții.
Știu că noi credem că experimentele genetice sunt așa chestii moderne, dar existau de atunci.
pentru păstrarea ADN-ului era necesar să fie omorâți altfel aveam trup de cai sau alte bazaconii mai făceau pe atunci.
Să luăm situația lui Noe, a avertizat oamenii că va fi potopul timp de 100 de ani,
Nu e la fel de simplu. Una e să vezi un om imbătrânind, cu boli, și ulterior să moară, și alta e să moară perfect sănătos. Chiar pentru om, mi se pare mult mai greu pentru om să-și accepte venirea morții, dacă e perfect sănătos.
Shootankamon scrie:Știu că noi credem că experimentele genetice sunt așa chestii moderne, dar existau de atunci.
Ce experimente genetice erau atunci, hai ca m-ai facut extrem de curios!pentru păstrarea ADN-ului era necesar să fie omorâți altfel aveam trup de cai sau alte bazaconii mai făceau pe atunci.
Deci asta pare cea mai tare chestie pe care am auzit-o, spune-mi ca nu este din biblie!
Este prima oara cand aud o astfel de chestie de la un crestin....Să luăm situația lui Noe, a avertizat oamenii că va fi potopul timp de 100 de ani,
Aici sunt doua aspecte pe care as vrea sa le lamurim:
1. Sa presupunem ca ar fi reala povetea lui Noe, insa era un mare magician si cel mai smecher tamplar, spun ca era magician daca a reusit sa incarce o barca de 140 de metri lungime, 23 de metri latime si 14 metri inaltime, ca sa nu mai spun ca o ambarcatiune cu aceste dimensuni nu ar fi rezistat nici macar 1 zi pe apa.
2. Esti sigura cu potopul de 100 de ani? - Eu am citit altceva in biblie, sau nu citim aceeasi biblie?Nu e la fel de simplu. Una e să vezi un om imbătrânind, cu boli, și ulterior să moară, și alta e să moară perfect sănătos. Chiar pentru om, mi se pare mult mai greu pentru om să-și accepte venirea morții, dacă e perfect sănătos.
Vezi tu Lily aici e smecheria, creatia lui nu este perfecta, deci asta spune multe despre el, dar mai nasol este cand lasa un copil sa se nasca cu diformitati sau alte boli urate, iar acel copil se chinuie si are dureri mai toata viata lui, oricat ar fi de lunga sau scurta, iar unui astfel de creator nu-i pot spune decat ca este sadic!
si ceea ce si postat acum. Faptul ca oamenii s-au incrucisat nu inseamna ca sunt experiemnte genetice, iar in momentul in care un om cu o inaltime de 1,50 m intalneste un altul inalt de 2m normal ca-i spune urias.pentru păstrarea ADN-ului era necesar să fie omorâți altfel aveam trup de cai sau alte bazaconii mai făceau pe atunci
.Nu am spus că Noe a stat pe ape 100 de ani, ci a construit arca timp de 100 de ani,
Plus de asta, cine decide că e rău ca un copil să se chinuie in chinuri groaznice?
Dacă toți ar duce-o bine, și tu nu, nu te-ar enerva?
Oare necazurile celorlalți nu ne fac să ne simțim mai bine?
"a avertizat oamenii că va fi potopul timp de 100 de ani"
Nu consider că ești bun dacă ești creștin, cum nu consider că ești rău dacă ești ateu. Nicio legătură.
Există oameni care vor să fie mâncați de vii, cine ești tu să decizi că nu e bine ca ei să fie mâncați?
Chinurile groaznice ale copilului se pot traduce in abundență pentru pediatrii, pentru industria farmaceutică,
Cred că nu ești onest. Te enervează că BOR au bani, te enervează că o duc bine și te-ar bucura să li se vină de hac.
A fost un caz real in Germania, iar omul din câte rețin a scăpat fără vreo problemă legală
In viziunea atee binele și răul nu poate exista.
știm că e imoral/rău ca un om să fie mâncat de un altul, dar legea spune că nu este,
Dacă vrei să mergi pe ateism trebuie să renunți total la ideea de moralitate.
Dacă îți bagi mințile in cap și vrei să treci la creștinis,
Da, dar dreptatea aia e in detrimentul fericirii lui, deci, direct sau indirect, tot te bucuri de răul lui.
Asta este cazul. https://www.theguardian.com/world/2003/ ... ukeharding La primul proces a scăpat, dar ințeleg că a fost rejudecat, iar a doua oară a fost condamnat, dar i s-a schimbat incadrarea cât să il poată condamna. Din câte ințeleg a fost condamnat mai mult pentru că își căuta noi victime.
Dumnezeu nu a promovat sclavagismul, ceea ce a promovat au fost tratamentele umane a sclavilor. De asta le-a spus să nu lucreze sâmbăta, ca sclavul să se odihnească, la fel și pământul.
Unde le spune Dumnezeu femeilor că sunt nedemne și le face sclave?
Unde spune Dumnezeu să omori cu pietre copilul neascultător sau să omori copilul nevinovat? Versetele, te rog!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori