Dream Catcher scrie:Argumentele mele pentru care consider că zeul nu este perfect:
1.Vorba **** "perfecțiunea nu există"
2.Omul este după chipul și ASEMĂNAREA creatorului. Este omul perfect?
3.Tot ce a creat zeul, este imperfect.
Argumentele tale,
Lily?

Cine a votat nu să-și tragă un pumn in cap.
1.Dovada ta este o vorbă ****??? Mai e o vorbă **** "nimeni nu e perfect cu excepție lui Dumnezeu".
2.Omul nu ESTE Dumnezeu, este doar DUPĂ chipul și asemănarea. Bine, hai să zicem că o tipă se naște perfectă, absolut perfectă fizic, dar iși face operații estetice, mănâncă până crapă, etc. Asta inseamnă că Dumnezeu nu a făcut-o perfectă fizic?! Ba da, a făcut-o, doar că ea a făcut alegeri greșite.
3.Din câte știm Raiul este perfect. Noi suntem imperfecți, pentru că am ales să ne impotrivim Lui.
Ar putea distruge creația in o miime de secundă, dar El fiind PERFECT ne permite să Il criticăm, să facem rele, doar din dragoste și milă pentru noi. Este perfect in dragostea Lui pentru noi, dar este PERFECT și in dreptatea Lui, deci când se ajunge la plinirea păcatelor, ne pedepsește, dar ne dă timp suficient de căință.
Ne dă viață, ne susține in viață, dar nu ne obligă să facem doar ce vrea El, cum facem noi cu ceea ce creăm. El este PERFECT.
Da, sunt obsedată de Dumnezeu, puțin spus. Il ADOR!

De fiecare dată când aud că mi se spune asta ințeleg că fac ceva bine. Dacă nu se vede că ești creștin, inseamnî că nu ești creștin.
Referitor la văzut... Adam L-a văzut. Mergea cu El prin grădină, păcatul ne-a separat de El.
Chiar mă gândeam intr-o zi, ce era dacă Il vedeam pe Dumnezeu tot timpul.. adică ceva de genul imaginii de mai jos. Oare care mai ne era libertatea dacă la orice tâmpenie apărea Iisus și Hei, am văzut ce ai făcut.