Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Dum Apr 26, 2020 5:05 pm scrie:Parcă ei cred că oamnii au fost creați de extratereștri.
Nu văd asta pe Wikipedia, dar eu așa știam.
Dream Catcher » Mie Mai 20, 2020 12:06 pm scrie:Dar Adam și Eva au avut 3 băieți. Cain, Abel și încă unu'.
Cum s-au înmulțit???
tavi1985 » Vin Iun 05, 2020 8:59 pm scrie:E ilogic stiintific asa ceva. Ar insemna un numar imens de persoane handicapate , datorita incrucisarii genetice cu propriile rude. Cum s-a petrecut in cazul asta evolutia? Evolutia e reprezentata de cateva gene , in rest in trecut imperecherea s-a facut inclusiv intre specii evoluate si neevoluate , astfel incat a existat o diversitate genetica. Probabil o specie intermediara a folosit atat reproductia prin multiplicare celulara cat si reproducerea sexuata astfel incat a existat diversitate genetica incat sa nu dispara specia cu totul datorita handicapului genetic
Dream Catcher » Mar Iun 16, 2020 3:59 am scrie:1.Eu am o soră
2.Arată bine
3.I-aș pune-o
Paco are ceva dreptate!
Paco_ste » Joi Iun 11, 2020 12:06 pm scrie:tavi1985 » Vin Iun 05, 2020 8:59 pm scrie:E ilogic stiintific asa ceva. Ar insemna un numar imens de persoane handicapate , datorita incrucisarii genetice cu propriile rude. Cum s-a petrecut in cazul asta evolutia? Evolutia e reprezentata de cateva gene , in rest in trecut imperecherea s-a facut inclusiv intre specii evoluate si neevoluate , astfel incat a existat o diversitate genetica. Probabil o specie intermediara a folosit atat reproductia prin multiplicare celulara cat si reproducerea sexuata astfel incat a existat diversitate genetica incat sa nu dispara specia cu totul datorita handicapului genetic
Este doar o perceptie gresita.
Eu iti pot sugera ca privitul unei maimute timp de cateva zile te va impregna cu manifestarile lor, si apoi vei repeta acele manifestari.
Dar hai sa-ti raspund la problema ridicata. In realitate se produce in mica masura ce tu si societatea semnalati, ca urmasii rezultati din casatoria intre copii unor parinti dau erori genetice. Nimic mai fals. Problema e data de faptul ca , copii dintr-o familie traiesc de mici copii impreuna, si rezulta o atitudine ostila uneori in fata mariajului. Vreau sa spun ca pentru a rezulta urmasi sanatosi, cuplul nu trebuie sa fie tributar unor prejudecati . Vreau sa spun ca aceste erori genetice nu exista daca doi tineri se iubesc , fac copii, insa ei nu sau cunoscut si nu au stiut si nu vor sti niciodata ca sunt frate si sora. E acelasi lucru cand eu iti spun sa nu te gandesti la elefant, numai ca deja ti-am sugerat la ce anume sa te gandesti. Faptul ca fratii traiesc o lunga perioada de timp le afecteaza percepta unul fata de celalalt, iar daca ar fi sa prelungeasca acest timp si in perioada casatoriei efectul psihic le afecteaza celulele care vor participa la formarea unui nou embrion . Motivul pentru care urmasii copiilor lui Adam si Eva au fost sanatosi, e datorita faptului ca nimeni nu le-a sugerat ca e nociv acest fapt. Daca ai observat, cuplurile se formeaza pe principiul compatibilitatii spirituale. Astazi au aparut noi motive pentru care acaesta compatibilitate a fost afectata. Se invoca incompatibilitatea sangvina, sau diverse malformatii congenitale . O societate lipsita de prejudecati e una sanatoasa, atat fizic cat si mental.
tavi1985 » Joi Iun 18, 2020 2:17 pm scrie:depinde de probabilitati. in cazul celor ce nu se stiu intre ei , posibil sa fi avut ambii o anumita gena ce a dat malformatia geneticul lor fiind diferit in celelalte gene
tavi1985 » Mie Iun 24, 2020 2:40 pm scrie:ba se poate. s-a demonstrat posibilitatea conectarii canalului vizual la aparate de filmat , adica aparate ce pot filma si trimite imaginile in creierul oamenilor. adauga la chestia o linie de mare viteza prin care imaginile se pot descarca in creier si gata ,sau in loc de a filma se folosesc imagini stocate pe carduri
degradarea cromozomilor poate fi si din cauza faptului ca amestecarea de gene nu dau mereu salturi evolutive. se petrec din diferite cauze mutatii, care nu mereu au efect benefic
tavi1985 » Mar Iun 30, 2020 10:24 pm scrie:asta pentru ca in cazul evolutiei a descoperit gene ce se asigura de calitatea genelor. e mecanism aparut din intamplare
tavi1985 » Dum Iul 12, 2020 6:36 pm scrie:in timp scurt nu. in timp indelungat da
Dream Catcher » Mar Aug 25, 2020 5:38 pm scrie:Eu n-aș exclude posibilitatea apariției vieții pe Pămînt, de pe o altă planetă.
Nici nu zic că așa s-a întîmplat, dar nici nu pot exclude.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori