Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

Nu folosiți citatele. Forumul poate da eroare.

Dorința supremă

Atei versus credincioşi
Imagine Universuri paralele (Teoria Multiversului) Imagine Viața, o simulare pe computer? Imagine De ce l-a creat d-zeu pe Lucifer? Imagine Homosexualitatea Imagine Sfîrșitul lumii

Moderatori: Manole, Paco_ste

Dorința supremă

Mesajde Dream Catcher » Dum Sep 08, 2024 12:57 pm

Dacă v-ați întîlni cu zeul vostru (Peștișorul de Aur) și v-ar îndeplini o singură dorință, care ar fi aceea?
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Orientare religioasă: ateu
Puncte de reputaţie: 882

Reclame

Re: Dorința supremă

Mesajde Lily » Mie Oct 02, 2024 4:07 pm

Hm, aș avea o dorință, pe care i-am spus-o deja și mi-am luat un șut in dos, deci nu are ce peștișor să-mi indeplinească dorința. Iar El care poate să o indeplinească mi-o respinge categoric. Alta n-am, nu m-ar interesa absolut nimic altceva. Trebuie să recunosc că dacă aș avea puterea să trec peste voia Lui și s-o indeplinesc... nu aș ezita. :oops:

Voi ce dorință ați avea? Nu uitați, aveți doar o dorință, nu va mai esista o a doua șansă de a alege.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Orientare religioasă: creştin
Puncte de reputaţie: 977

Mesajde bozvaciSiylbaru » Mie Oct 02, 2024 5:10 pm

Si eu am avut o dorinta si nu mi-a indeplinit-o Dumnezeu. I-am spuso si mi-am luat-o dupa ceafa rau de tot. Confirm ce spune Doamna Lily, am trecut si eu prin asa ceva.
Dumnezeu stie exact de ce avem nevoie si nu ne lasa. Uneori nu ne da ce ii cerem,probabil nu este bine pentru noi acel ceva, eu asa cred. :D
bozvaciSiylbaru
level 2
level 2

Puncte de reputaţie: 600

Mesajde Lily » Mie Oct 02, 2024 5:44 pm

Nu contest că are dreptate, știu că are dreptate, este drept, dar dreptatea Lui este imposibil de ințeles pentru noi. A spus că gândurile Lui nu sunt ale noastre și căile Lui nu sunt ale noastre.

bozvaciSiylbaru ce i-ai cere peștișorului?
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde bozvaciSiylbaru » Mie Oct 02, 2024 6:06 pm

Toata viata mea,am avut o singura dorinta, dar nu mi-a indeplinito.
Si m-am rugat,am citit paraclisul, rugaciuni, dadeam acatiste la biserici si la manastiri, ma spovedisem,tinusem post.
M-am resemnat, ma chinuiam degeaba, mereu imi faceam sperante false,sufeream singur multa vreme ca poate mi se indeplineste si degeaba.
Asa ca am renuntat. :mrgreen:

Mi-a dat necazuri de fiecare data cand imi faceam sperante desarte, mi-am luato dupa ceafa rau de tot mereu.

Asa ca il inteleg si pe Dream cu Cris a lui, care de 20 ani sufera pentru ea ;;) Se face de Revelion 20 ani, nici nu stie daca mai traieste fata aia,etc
Cand cineva nu te vrea,e mai bine sa renunti. Altfel tu vei suferi Dream si iti vei face sperante desarte,visuri care nu ti se va indeplini cu acea fata. Este sfatul meu pentru tine, stiu prin ce treci.
Are fata aia motive ptr ca nu te-a vrut. Esti tu sigur ca nu ti le-a zis niciodata cand vorbeai tu cu ea?
E mai bine sa te resemnezi si sa traiesti singur,ca nu vei fi cu vreo femeie niciodata :roll: :wink:
bozvaciSiylbaru
level 2
level 2

Mesajde Lily » Joi Oct 03, 2024 9:14 pm

Aici văd multiple probleme. Nu cred că e vreunul dintre noi Dumnezeu să știe ce va fi. Poate mâine ne cade o bombă atomică in cap, poate ne calcă trenul, ziua de mâine nu este garantată, deci a presupune ce va fi peste zeci de ani nu pare ințelept.
Iar o problemă, asta că dacă cineva nu te vrea tu ești proiblema. Am respins pe cineva pentru că il vedeam prea drăguț. Pe altul pentru că credeam că e de bani gata. Am ales să ies cu altul pe motiv că mi se părea cam impiedicat, nepriceput cu fetele. Unele vor șmecheri, altele nu suportă smecherii. Ideea este ca defectele tale să se potrivească cu defectele celuilalt.Dacă cineva te respinge nu o lua personal.Pur și simplu suntem oameni diferiți cu nevoi diferite.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde bozvaciSiylbaru » Joi Oct 03, 2024 9:20 pm

Da, cred ca ai dreptate.
bozvaciSiylbaru
level 2
level 2

Mesajde Dream Catcher » Sâm Oct 05, 2024 3:17 am

Dorința mea, pt. dumnezeu: Să se sinucidă! ;;)
Are rost să motivez?
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde bozvaciSiylbaru » Sâm Oct 05, 2024 6:25 pm

U esti bolnav la cap :)) , cu scuzele de rigoare pt Lily.
Te certi cu fantomele,nu te asculta nimeni,vorbesti singur :mrgreen:
bozvaciSiylbaru
level 2
level 2

Mesajde Lily » Dum Oct 06, 2024 7:53 pm

Adică stai un pic Dream, ai o dorință in toată esistența ta, poți avea orice, iar dorința ta e dedicată Lui. You love Him :x :x :x Nici măcar eu nu aș dedica Lui dorința, ci ar viza vreo dorință personală.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde bozvaciSiylbaru » Dum Oct 06, 2024 7:56 pm

Dream cam se joaca cu tine Lily.

Omul e frustrat ca nu si-a gasit o femeie in toata viata lui si sufera ptr acest lucru
bozvaciSiylbaru
level 2
level 2

Mesajde bozvaciSiylbaru » Mie Oct 09, 2024 2:05 am

Dream Catcher e pretenas adevarat :x :mrgreen: Ori de cate ori i-am cerut sa ma faca el moderator, m-a facut :)]- ;)) <:-P
bozvaciSiylbaru
level 2
level 2

Mesajde bozvaciSiylbaru » Mie Oct 09, 2024 4:20 am

dati disable sa nu mai posteze nimeni ca vizitator,sa introduca Dream o intrebare la care sa nu poata raspunde nimeni si e gata cu spamul.
Iar la useri noi ,pana in 24 posturi ,mesajele moderate de voi 2
Daca faceti asta,garantat nu mai posteaza boti,ucrainieni,etc
bozvaciSiylbaru
level 2
level 2

Mesajde Dream Catcher » Vin Oct 11, 2024 2:48 am

Adică stai un pic Dream, ai o dorință in toată esistența ta, poți avea orice, iar dorința ta e dedicată Lui. You love Him :x :x :x Nici măcar eu nu aș dedica Lui dorința, ci ar viza vreo dorință personală.

Ar fi o lume mai bună.
Să îți dau un exemplu. Doi oameni învață pentru a da la facultate. Cel care a învățat mai puțin, se roagă la doamne-doamne să ia examentul. Celălalt e ateu. Ghici cine are cîștig de cauză?
Sau varianta 2: Credinciosul nu mai învață bazîndu-se că rugăciunile sunt suficiente. Și pierde examenul.
Oricum ai da-o, e nasol să existe un dumnezeu.
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde bozvaciSiylbaru » Vin Oct 11, 2024 6:36 am

Dream Catcher scrie:Să îți dau un exemplu. Doi oameni învață pentru a da la facultate.
Sau varianta 2: Credinciosul nu mai învață bazîndu-se că rugăciunile sunt suficiente. Și pierde examenul.

Adica stai un pic Dream,pretenas,esti in eroare frate.
Varianta 2 am incercato eu si ce sa vezi picam examenul, daca nu invatam suficient sau dadea greu
Bafta!
bozvaciSiylbaru
level 2
level 2

Mesajde bozvaciSiylbaru » Vin Oct 11, 2024 6:39 am

ps: vad ca u esti cu sora ta ca soarecele si pisica :oops: :roll: sau ca apa si uleiul (cam asa eram eu cu taicamiu)
bozvaciSiylbaru
level 2
level 2

Mesajde Lily » Dum Oct 13, 2024 3:56 pm

Ne ințelegem bine, doar că avem opinii diferite, suntem diferiți.

Iar Il confundăm pe Dumnezeu cu peștișorul de aur, ii spui ce să facă și aplică, ceea ce orice creștin știe că nu se aplică. Dumnezeu te ajută, dar nu oricând și nu in orice context. Dumnezeu poate, teoretic să ajute creștinul să ia examenul in detrimentul ateului, dar asta doar dacă banaficiul adus de prezența creștinului in universitate este sufisient de mare. La fel de bine Dumnezeu poate considera că creștinul nu este pregătit să intre la facultate și dacă ar lua examenul ar rata anul, nu este gata. dacă pică examenul poate incepe să invețe la fel de mult ca ateul și când intră la facultate chiar să facă față cerințelor. Cam așa lucrează Dumnezeu, nu face ce ii spui, ci face ce știe că iți va aduce rezultat final mai bun, chiar dacă asta Il poate pune pe El in o lumină proastă. Normal că pierzând examenul nu vei fi foarte mulțumit de El. Așa procedează și un părinte, știe că te vei supăra pe el când te va duce să ți se facă injecție, dar știe că este pentru binele tău, iar lipsa evenimentului neplăcut (injecția) va avea consecințe severe (boală).
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Mie Oct 23, 2024 1:53 am

Atunci ce rost mai au rugăciunile, dacă zeul nu e "peștișorul de aur"? :roll:
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde bozveci » Mie Oct 23, 2024 4:02 pm

Lily s-a imprietenit cu Dumnezeu? E iubitul ei? :x
bozveci

Mesajde Paco_ste » Mar Ian 07, 2025 11:25 am

In vechime se spunea rugaciune, astazi spunem ca ii adresam dorinte.
Dorinta mea e sa-si puna spiritul Lui in constinta noastra si astfel sa ne vindecam de toate problemele spirituale. :)]-
Paco_ste
moderator
moderator

Puncte de reputaţie: 1156

Mesajde Dream Catcher » Mie Ian 08, 2025 11:40 pm

L-a pus deja. De aici, toate belelele! ~X(

:)) :))
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Răspuns rapid

Această întrebare este o metodă de a preveni trimiterile automate de către boţii de spam.

Ascunde Răspuns rapid

Înapoi la Polemici