Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Vin Ian 29, 2021 6:00 pm scrie:Motivul e că n-am prieteni. Că sînt sociofob.
Și că fata pe care o iubesc, nu mai vrea să vorbească cu mine.
Ce zici, sunt motive bune?
Dream Catcher » Lun Feb 01, 2021 9:39 pm scrie:Dar nu vreau neapărat prieteni atei. Cine a zis asta?
Fata pe care o iubesc, este destul de credincioasă. Chiar mai merge și la biserică.
Dream Catcher » Lun Mar 01, 2021 1:03 am scrie:https://www.youtube.com/watch?v=EsUzpsAuabo
Ce sistem ai, Paco?
Mă pricep relativ bine. Te pot ajuta să îl îmbunătățești.
Dream Catcher » Sâm Apr 24, 2021 11:44 pm scrie:Habar n-am ce părere au avut. Viața e a mea, nu a loc.
Deci irelevant.
Dream Catcher » Vin Mai 07, 2021 10:36 am scrie:Noi avem un motănel birmanez, pe nume Ciufulici.
Spui că observi egoism și lăcomie, similar cîinilor. Intră și cățelușa ta, aici?
Dream Catcher » Dum Iul 25, 2021 1:59 am scrie:Poi poate tocmai în ăia vrei să lovești. În apropiați.
Să le pară rău că s-au purtat urît.
Dream Catcher » Lun Aug 23, 2021 3:10 am scrie:Nu știu dacă e oportun să postez asta aici, dar dacă m-ai întrebat...
Tata se purta urît cînd eram mic. Acuma se poartă frumos.
Dar mi-ar plăcea să știu că sunt oameni care mă plîng. Ție nu? Răspunde sincer.
Dream Catcher » Mar Oct 26, 2021 2:01 am scrie:Din fericire, se apropie sărbătorile. Motiv să NU mă sinucid, momentan.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori