Daniel » Mie Mar 01, 2023 1:13 pm scrie:Eu credeam ca doar in filmele de groaza exista Satana si ca doar se zice asa la biserica de catre preoti.
Daniel » Mie Mar 01, 2023 1:37 pm scrie:Asa este. Stiam 2 preoti care baga la propriu mana in buzunarul enoriasilor bolnavi si le ia bani multi degeaba, bagandu-i la el in buzunar.
Daniel » Mie Mar 01, 2023 2:36 pm scrie:Dar preotii ce drept au sa incaseze bani foarte multi sume nejustificat de mari de la oamenii bolnavi batrani pentru acatiste sau slujbe de 40 zile?
Era un scandal in presa anii trecuti Preotul Trofin Liviu Gabriel din Tulcea cum furase bani multi de la o comuna,unde inselase lumea si statul ca face el o biserica noua.
S-a retras si si-a deschis o afacere cu banii furati, isi luase si un autoturism Skoda Roomster 1,6 tdi
BlackOrbit666 » Joi Mar 02, 2023 4:28 am scrie:Nu îmi este frică de Satan! de ce mi-ar fi?
Satan reprezinta adevărul și viata, esenta vie lăuntrică, descoperirea calităților spirituale și nu numai ale individului, evoluția sa pe plan fizic și pe plan spiritual într-o maniera sănătoasă și care nu are are de a face cu ilegalități.
Satan ne învață să evoluam spiritual meditând și căutând informația, sa respectam legile statului și sa nu facem sacrificii animale sau umane, sa nu furam etc.
Satan este cel care ne ajuta asa ca Pax cum Satana in anima oameni buni
Pax cum Satana in anima = "Pace cu Satana în suflet" ⛧
Paco_ste » Joi Mar 02, 2023 10:25 am scrie:Daniel » Mie Mar 01, 2023 2:36 pm scrie:Dar preotii ce drept au sa incaseze bani foarte multi sume nejustificat de mari de la oamenii bolnavi batrani pentru acatiste sau slujbe de 40 zile?
Era un scandal in presa anii trecuti Preotul Trofin Liviu Gabriel din Tulcea cum furase bani multi de la o comuna,unde inselase lumea si statul ca face el o biserica noua.
S-a retras si si-a deschis o afacere cu banii furati, isi luase si un autoturism Skoda Roomster 1,6 tdi
Acatistele costa foarte mult, ba sunt chiar ieftine la noi, asa ca poti cumpara si la pachet sa ingurgitezi acasa . . . in alta ordine de idei, daca apelezi la serviciile lor atunci scoti banul tata, nu te codi, cat iti cere atata platesti . . . daca vrei acatiste, ca la droguri . . .BlackOrbit666 » Joi Mar 02, 2023 4:28 am scrie:Nu îmi este frică de Satan! de ce mi-ar fi?
Satan reprezinta adevărul și viata, esenta vie lăuntrică, descoperirea calităților spirituale și nu numai ale individului, evoluția sa pe plan fizic și pe plan spiritual într-o maniera sănătoasă și care nu are are de a face cu ilegalități.
Satan ne învață să evoluam spiritual meditând și căutând informația, sa respectam legile statului și sa nu facem sacrificii animale sau umane, sa nu furam etc.
Principiile lui Satan sunt astea : sa ucizi, sa minti, sa furi, sa inseli, sa iscodesti, sa blestemi, sa faci rau , sa vorbesti rau pe cel bun . . .nici natura nu-i suporta pe satanisti.
BlackOrbit666 » Joi Mar 02, 2023 5:28 am scrie:Nu îmi este frică de Satan! de ce mi-ar fi?
Daniel » Joi Mar 02, 2023 4:34 pm scrie:Cine sunt satanisti: penticostalii,martorii lui iehova,pocaitii,ateii?
Daniel » Vin Mar 03, 2023 11:37 am scrie:Auzeam la revolutie,de la bunica cum ca ungurii infigeau furculita in romani si o rasuceau. Erau oameni rai batausi ungurii. Asa e si satan? Genu asta??
Daniel » Vin Mar 03, 2023 12:05 pm scrie:Am inteles.Apropo ungurii foarte rai.Am avut un vecin pe scara cu parintii,se certa cu toti,era bataios
Daniel » Joi Mar 02, 2023 10:04 pm scrie:Mai sunt femei care practica ghicitul in carti inclusiv in tarot,in zaruri,in ceasca de cafea,cu pendulul, fac vraji,descantece sau mai sunt cei de la SRR(Societatea Romana de Radiestezie) care masoara cu ansa, fac spatii,incearca sa faca vindecari sau tratamente sa ajute oamenii.
https://schimba-ti-viata.inforenergetica.ro/
au anumiti algoritmi,merg la biserica,se spovedesc,se impartasesc,spun rugaciuni.Merg la manastiri.
Ce parere ai,sunt satanisti?
Daniel » Vin Mar 03, 2023 10:58 pm scrie:Am o intrebare. Isus chiar a inviat oameni morti cum scrie in Biblie?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Yandex [Bot] şi 45 vizitatori