Dream Catcher » Dum Feb 05, 2023 12:31 am scrie:Poftim: https://forumulateilor.ro/viewtopic.php?f=2&t=174
Tu ai întreprinde ritualuri satanice, cu toate că nu ești satanistă?
Lily » Joi Feb 09, 2023 11:54 pm scrie:
Ti-am dat lista cat China cu ce a construit BOR pentru bolnavi si nevoiasi. Ce au construit USR-istii si ateii pentru bolnavi si nevoiasi? Judeca pomul dupa fructe!
Paco_ste » Vin Feb 10, 2023 3:17 pm scrie:Lily » Joi Feb 09, 2023 11:54 pm scrie:
Ti-am dat lista cat China cu ce a construit BOR pentru bolnavi si nevoiasi. Ce au construit USR-istii si ateii pentru bolnavi si nevoiasi? Judeca pomul dupa fructe!
In primul rand BOR nu cotizeaza la taxe si impozite. Plus ca primesc de la bugetul statului salariile angajatilor BOr, si mai mult, primesc anual un buget de peste 200 milioane euro de la bugetul statului, iar apoi primesc donatii, au si proprietati imense, zeci de mii de hectare de paduri.
Banui ca pentru acte de caritate cheltuie mai putin de 1 procent din ce primeste de la stat si de la oameni.
Abia cand vor face bine la oameni din tot ce primesc abia atunci voi crede ca BOR e o institutie utila, pana atunci eu ii vad ca niste paraziti ai societatii.
Dream Catcher » Joi Feb 16, 2023 5:16 pm scrie:Nu e nevoie să te naști din nou. Trebuie doar să ai spirit de hoț!
@Lily: U ai văzut ce mașini conduc preoții tăi?
Dream Catcher » Joi Dec 15, 2022 3:05 am[/url] scrie:Ce părere aveți de această... clădire?
Era utilă sau se puteau cheltui banii pe altceva?
upload.wikimedia.org/wikipedia/ro/thumb/9/9d/Catedrala_M%C3%A2ntuirii_Neamului_-_Bucure%C8%99ti_%28Iulie_2020%29.jpg/375px-Catedrala_M%C3%A2ntuirii_Neamului_-_Bucure%C8%99ti_%28Iulie_2020%29.jpg
Manole » Sâm Feb 18, 2023 5:01 pm scrie:poate, dar alternativa era Firea...
Lily » Dum Feb 26, 2023 9:18 pm scrie:Imi place Firea. Este o tipa inteligenta si cu demnitate, spre diferenta de curentatul de Dan.
Nu ma mira daca incerca sa darame Catedrala, e cam dus cu pluta.
Lily » Vin Mar 03, 2023 11:47 pm scrie:Asta este o prostie cu se puteau construi spitale, drumuri, etc. Sa facem o analiza cam cati bani s-au bagat in stazi care nu s-au facut nici acum? Sa analizam spitalele private facute din bani publici? Sa analizam cati bani a dat Primaria Constanta pe spectacole stupide cat timp orasul nu avea nici macar apa calda? Macar Catedrala va aduce bani statului prin taxe, turisti care vor cheltui bani acolo, etc. Nu mi se pare ca are o valoare religioasa deosebita, dar mi se pare ca poate aduce bani bugetului.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori