Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Mie Iun 24, 2020 4:23 am scrie:Știi cît la sută din PIB primește cercetarea în România?
tavi1985 » Mar Iun 30, 2020 10:14 pm scrie:nimeni nu stie ce se va intampla cu respectiva inventie. astfel incat privatii nu prea baga banii in asa ceva. privatii baga de obicei bani in produse electrocasnice si electronice in cazul in care se bazeaza pe legi stiute si efecte stiute si ce le poate aduce profit constant. fizica si descoperirile stiintifice nu prea intra in cazul asta. de exemplu dark matter , nu aduce profit in clipa asta, se studiaza ce este si dupa poate sa investeaca afaceristii , dupa ce se descopera posibile aplicatii ce pot fi valorificate in industrie si productie
Paco_ste » Joi Iun 25, 2020 2:50 pm scrie:Dream Catcher » Mie Iun 24, 2020 4:23 am scrie:Știi cît la sută din PIB primește cercetarea în România?
De ce ar trebui sa primeasca de la buget pentru cercetare ? Daca chiar sunt buni atunci sa se imprumute de la banci, sa-si patenteze inovatia.inventia, si sa o puna in aplicare sau sa o vanda. E o greseala catastrofala sa sustinem financiar de la buget ceva ce nu e niciodata sigur ca se va intampla. Cristian Presura e un tocilar care repeta ce altii au descoperit. El inca nu a inventat, nu a descoperit absolut nimic util societatii.
E trist sa sustii astfel de indivizi.
Ai o idee inovatoare , cauti sponsori, le promiti si lor publicitate in caz ca devii faimos, iti pui in practica ideea, o dezvolti si o vinzi. Daca nu poti vinde inseamna ca societatea nu are nevoie de ea .
Dream Catcher » Lun Aug 17, 2020 2:16 pm scrie:Poi da.
A fost live, din nou. Dar am pierdut.
Dream Catcher » Joi Sep 03, 2020 3:16 am scrie:Mi-ar plăcea ca, dacă cineva știe, să anunțe cînd mai intră Cristian Presură live. Aș avea 2-3 întrebări pt. el.
Dream Catcher » Dum Sep 27, 2020 12:09 am scrie:Ehe. Și președintele e fizician.
Dream Catcher » Sâm Oct 17, 2020 2:52 am scrie:Atunci de ce se zice "crede și nu cerceta"?
Nu vreau cartea aia. Nu pierd timpul cu tîmpenii!
Dream Catcher » Vin Ian 29, 2021 7:02 pm scrie:Îmi place cum vorbește. În general. Dar nu sunt de acord atunci cînd spune că noi, oamenii, existăm.
Dream Catcher » Vin Feb 12, 2021 6:08 pm scrie:Ăia de la DiGi 24 în invită des, la emisiunile lor.
Dincolo de inteligența și cultura de netăgăduit, e și un tip carismatic. Îmi place cînd explică teorii complexe în cuvinte simple.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori