Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Joi Sep 01, 2022 2:19 am scrie:Biblia are ceva vechime. Poate au mai răsărit cîțiva zei, între timp.
Dream Catcher » Joi Sep 01, 2022 9:25 am scrie:Poi ori e posibil, ori nu?
Că dacă poate exista un zeu, clar pot exista și alții. Mi se pare logică elementară.
Dream Catcher » Vin Sep 09, 2022 1:32 am scrie:"dumnezeu" îi zicem noi. Că la americani, "god" înseamnă "zeu", dar se traduce și ca "dumnezeu".
Eu mi-am mai exprimat opinia că poate fi un dumnezeu al oamenilor și altul al extratereștrilor. Deci sînt cam de aceeași părere cu tine, Paco.
Dream Catcher » Vin Sep 09, 2022 1:32 am scrie:"dumnezeu" îi zicem noi. Că la americani, "god" înseamnă "zeu", dar se traduce și ca "dumnezeu".
Eu mi-am mai exprimat opinia că poate fi un dumnezeu al oamenilor și altul al extratereștrilor. Deci sînt cam de aceeași părere cu tine, Paco.
Lily » Dum Sep 11, 2022 7:37 pm scrie:Dream Catcher » Vin Sep 09, 2022 1:32 am scrie:"dumnezeu" îi zicem noi. Că la americani, "god" înseamnă "zeu", dar se traduce și ca "dumnezeu".
Nici vorbă, există un singur Dumnezeu, care a creat intregul univers. Nu se poate ca extratereștrii să aibă alt Dumnezeu, presupunând că ei există.
Dream Catcher » Vin Oct 21, 2022 3:22 pm scrie:Corect!
Dacă era evidentă existența divinității, nu existau atei.
Dream Catcher » Dum Noi 06, 2022 2:10 am scrie:@Lily: Dacă zeul lua formă vizibilă și îl vedeam toți, clar nu mai existau atei.
Cred că e ceva ce simți. În interior.
De-aia eu spun că iisus era un simplu muritor. Ar fi simțit toți, dacă era zeu. Ei l-au ales pe Barabas.
@Paco: Dar existența unei zeități atotputernice, fără să o fi creat cineva, nu mai frizează prostia?
Dream Catcher » Dum Noi 06, 2022 2:10 am scrie:@Lily: Dacă zeul lua formă vizibilă și îl vedeam toți, clar nu mai existau atei.
Cred că e ceva ce simți. În interior.
De-aia eu spun că iisus era un simplu muritor. Ar fi simțit toți, dacă era zeu. Ei l-au ales pe Barabas.
@Paco: Dar existența unei zeități atotputernice, fără să o fi creat cineva, nu mai frizează prostia?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 38 vizitatori