de Lily » Vin Mai 07, 2021 3:42 pm
Tu știi că credințele astea ale tale sunt luciferiene, nu? Cred că nu ințelegi cât de șmecher e inamicul. Tu crezi că luciferienii ignoră Biblia?! Nici vorbă, doar că ei spun că a fost mobificată, și evident scot ceea ce nu le convine și reinterpretează, deși reinterpretările lor nu sunt conforme cu Biblia. De exemplu Elizabeth Clare, luciferian, are exact aceeași abordare ca și tine. In o carte din 2011, Calea spre Iisus-ul universal, citează Biblia și o reintepretează. Apoi vine și spune ce i-au spus maiștrii inălțați la cer (adică canalizare a unor demoni), iar ea scrie in carte cum acei maiștri i-au explicat că este intr-adevăr Biblia, și cum e Iisus, care evident nu e dumnezeu, normal. Printre alții spune ce i-a spus Sanat Kumara, lucifer, numele codat printre ăștia, și cum el este salvatorul, și că de fapt trebuie să ne recunoaștem Iisus-ul din noi, și cum el, Sanat Kumara, a incercat să ne salveze, și alte prostii pe care refuz să le repet, imi vine să vărs doar gândindu-mă. Este foarte periculoasă calea pe care mergi, nu interpreta, crede doar că ceea ce Iisus a spus este adevărat.
Coloseni 2.6Astfel dar, după cum* aţi primit pe Hristos Isus, Domnul, aşa să şi umblaţi în El,
7fiind înrădăcinaţi şi zidiţi în El, întăriţi prin credinţă, după învăţăturile care v-au fost date, şi sporind în ea cu mulţumiri către Dumnezeu.
8Luaţi seama* ca nimeni să nu vă fure cu filozofia şi cu o amăgire deşartă după datina** oamenilor, după învăţăturile începătoare ale lumii†, şi nu după Hristos.
9 Căci în El* locuieşte trupeşte toată plinătatea Dumnezeirii.
10Voi aveţi totul deplin* în El, care** este Capul oricărei domnii† şi stăpâniri.
11În El aţi fost tăiaţi împrejur* nu cu o tăiere împrejur făcută de mână, ci cu tăierea împrejur a lui Hristos, în dezbrăcarea** de trupul poftelor firii noastre pământeşti,
12fiind îngropaţi* împreună cu El prin botez şi înviaţi** în El şi împreună cu El prin credinţa† în puterea lui Dumnezeu, care L-a înviat din morţi.
13Pe voi*, care eraţi morţi în greşelile voastre şi în firea voastră pământească netăiată împrejur, Dumnezeu v-a adus la viaţă împreună cu El, după ce ne-a iertat toate greşelile.
Nu e vorba de Tată, clar. Unde se spune Dumnezeu este vorba de Tată, iar unde apare El și Hristos clar este vorba de Iisus.
Corinteni 8.6 de la Tată vin toate, dar toate au venit in ființă prin Fiu. Cum să vină totul prin El, chiar și viața, fiind Domnul vieții, dacă El nu exista, nu ca teorie, ci fizic, inainte ca totul să fie?! Corintieni tocmai arată că Fiul poate să fie doar una cu Tatăl, in repetate rânduri Tatăl spune că nu acceptă să imaprtă gloria cu nimeni, și că doar El să fie slăvit, iar apoi spune ca Iisus să fie slăvit, ceea ce nu s-ar putea decât dacă Fiul e una cu Tatăl, ceea ce este.
Oricine modifică cuvântul Bibliei oferă un mesaj antihrist. Poate pare doar o mică abatere, dar orice abatere de la cuvântul Bibliei este un mesaj blestemat.
Nu mă ințelege greșit, nu mă supăr pe tine, nu mă irit, dar dacă văd că greșești undeva este firesc să incerc să iți arât, chiar dacă tu poate te indoiești de ceea ce iți spun. Poate va veni un moment când iți vei aminti ce iți scria zăpăcita de mine pe aici și vei realiza că ai fost inșelat de aceia ce te-au invățat așa. Eu ți-am spus, am cochetat cu tipul ăsta de gândire, chiar am crezut, de asta știu cât de bine știu ei să mintă. Dacă citeam Biblia știam că mint, pentru că știam contextul, dar cum nu știam practic nimic despre Biblie credeam că ce ziceau ei era real.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think