Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Mar Ian 10, 2023 2:25 am scrie:Pai nici scoala nu ti-a placut, dar a trebuit sa o faci. Cam asa e si cu viata.
reality24 » Joi Ian 12, 2023 6:13 pm scrie:Lily » Mar Ian 10, 2023 2:25 am scrie:Pai nici scoala nu ti-a placut, dar a trebuit sa o faci. Cam asa e si cu viata.
La școală eram obligați să-nvățăm foarte multe lucruri inutile și să respectăm regulile impuse de profesorii cu principii învechite. În viață este cu totul diferit. Avem posibilitatea să ne facem propriile noastre reguli și să trăim așa cum ne dorim.
Daniel » Joi Mar 02, 2023 10:57 pm scrie:Mai si eu ma gandeam sa ma sinucid cu multi ani in urma 2006 si 2009, dar nu am avut puterea sa trec la actiune.
Vedeam 2-3 scenarii: prima oara cu somnifere puternice 1 cutie dar exista riscul sa fii salvat la timp exemplu dus cu ambulanta la spital si facut spalaturi stomacale.
a 2-a posibilitate era streangul pus de gat si legat de ceva. Dar nu stiam daca acel ceva de care vroiam sa ma leg cu funia, ma poate tine.Aveam 100kg...
Bineinteles mai simplu puteam face cu curentare la priza sau otrava puternica
Sau de ce nu aruncarea de la inaltime dar exista riscul sa fii salvat poate tocmai atunci trece ceva pe jos unde vrei sa te arunci ... etc
Daniel » Vin Mar 03, 2023 11:39 am scrie:pai nu eram fericit,eram singur ca si acum si temporar fara job ca si acu
Daniel » Joi Mar 02, 2023 10:57 pm scrie:Mai si eu ma gandeam sa ma sinucid cu multi ani in urma 2006 si 2009, dar nu am avut puterea sa trec la actiune.
Vedeam 2-3 scenarii: prima oara cu somnifere puternice 1 cutie dar exista riscul sa fii salvat la timp exemplu dus cu ambulanta la spital si facut spalaturi stomacale.
a 2-a posibilitate era streangul pus de gat si legat de ceva. Dar nu stiam daca acel ceva de care vroiam sa ma leg cu funia, ma poate tine.Aveam 100kg...
Bineinteles mai simplu puteam face cu curentare la priza sau otrava puternica
Sau de ce nu aruncarea de la inaltime dar exista riscul sa fii salvat poate tocmai atunci trece ceva pe jos unde vrei sa te arunci ... etc
Lily » Sâm Mar 04, 2023 1:56 am scrie::)) Copilas zapaug. Saracuta bunicuta, cred ca s-a speriat foarte rau. Asta este avantajul copilariei, treci repede peste lucruri, nu analizezi excesiv.
In mod normal sigurantele sunt protejate, dar sigur trebuia sa fie mai atent. Na pana la urma sunt oameni care sunt loviti de traznet si supravietuiesc. Stiu de unul care a fost lovit de traznet de vreo 8 ori.
Lily » Dum Ian 15, 2023 7:36 pm scrie:Da si nu. Cati vrem sa platim taxe? Cati se bucura ca se duc la munca? Cati se bucura ca merg la 7 mii de comisii pentru o amarata de pensie? Ne traim viata cum vrem... cat timp respectam regulile, exact ca la scoala.
Daniel » Sâm Mar 04, 2023 12:04 am scrie::)]- Ai dreptate
Cand eram mic vreo 5-6 ani, in dormitor la bunicul tin minte ca m-am urcat de pe pat pe masa si am bagat degetul in locul becului. M-a zgaltait putin, dar m-a luat bunica dupa masa cu niste carpe. Era si bunicu acasa. Parca tin minte sa ii fi ars lita de la siguranta de lumina din tablou . N-am avut sechele,am scapat.
Alta data tot asa bunicu s-a curentat cand vroia sa schimbe o priza,scosese alta siguranta din tablou in locul celei corexte, dar l-a gadilat un pic si atat,nimic grav
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori