Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Mar Iul 06, 2021 7:35 pm scrie:Nu contrazic Biblia, chiar mai mult, nu exclud ca diferența intre pești și oameni să fie de 1000 de ani umani, pentru că știm că o zi la noi este diferită de o zi la dumnezeu.
In ziua a cincea a făcut păsările și peștii, in ziua a șasea a făcut animalele și oamenii. Interesant că știința a demonstrat că mai intâi au fost păsările și peștii și după animalele și oamenii. Oare cum știau niște oameni simpli, precum evreii vremii, că asta a fost ordinea? Știința nu știa până acum vreo două sute de ani.
Dream Catcher » Lun Aug 09, 2021 6:19 pm scrie:Aici, are dreptate Lily. Pe satelitul nostru natural, Luna, o zi și o noapte însumează 12 ore. Deci nu 24, ca la noi.
Deci asta cu ziua și noaptea sunt relative. Să-ți mai zic cît durează o noapte la Polul Nord?
Lily » Lun Sep 20, 2021 9:13 pm scrie:Omul rațional gândește, de asta este numit rațional, nu are de ce să facă crize dacă cineva ii contrazice ideile. Ființele raționale pot dezbate idei, dar retardații sigur țipă când cineva le contrazice ideile pentru că nu pot argumenta ideile lor.
Dream Catcher » Joi Oct 14, 2021 3:55 am scrie:Omul ăsta "înțelept" se închină la zei invizibili care îl urmăresc la orice pas?
Daa. Foarte întregi la minte.
Dream Catcher » Joi Oct 14, 2021 3:55 am scrie:Omul ăsta "înțelept" se închină la zei invizibili care îl urmăresc la orice pas?
Paco_ste » Vin Oct 15, 2021 2:04 pm scrie:Dream Catcher » Joi Oct 14, 2021 3:55 am scrie:Omul ăsta "înțelept" se închină la zei invizibili care îl urmăresc la orice pas?
De ce nu ar fi intelept ? Andrei Plesu imi pare om intelept. Daca si Antoy Flew "s-a sucit" de ateism, intrebarea care framanta e, de ce unul ca Dawkins insista in ratacirea lui ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori