Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Dum Iul 25, 2021 2:16 am scrie:Omulețul politic Ludovic Orban, de la ciuma galbenă, i-a criticat pe USR-iști că nu vor să jure pe biblie. Și că nu i-a văzut să-și facă cruce.
Hey. Trezirea! România e stat LAIC. Nu apare nicăieri în Constituție cuvîntul "creștin".
Ai dreptul să juri cu mîna pe Constituție. Pe biblie jură doar țiganii!
Bravo, USR!
Dream Catcher » Lun Aug 09, 2021 5:59 pm scrie:@Lily: În instanță ești întrebat dacă ești creștin. În caz că ești ateu, ai dreptul să juri pe Constituție.
Deci informația dată de tine e falsă.
Dream Catcher » Lun Aug 09, 2021 5:59 pm scrie:@Lily: În instanță ești întrebat dacă ești creștin. În caz că ești ateu, ai dreptul să juri pe Constituție.
Deci informația dată de tine e falsă.
Dream Catcher » Vin Noi 05, 2021 7:39 am scrie:Este. Și dacă nu este, ar trebui să fie.
Aleșii neamului pot jura pe Constituție. Așa a procedat și Remus Cernea.
Dream Catcher » Vin Noi 05, 2021 7:39 am scrie:Este. Și dacă nu este, ar trebui să fie.
Lily » Dum Oct 31, 2021 7:30 pm scrie:Depunerea jurământului este o exigență importantă și prealabilă luării depoziției martorului. Textul determină și formula jurământului, anume: „Jur că voi spune adevărul și că nu voi ascunde nimic din ceea ce știu. Așa să-mi ajute dumnezeu”.
Lily » Vin Noi 05, 2021 9:44 pm scrie:Dream Catcher » Vin Noi 05, 2021 7:39 am scrie:Este. Și dacă nu este, ar trebui să fie.
El a procedat așa pentru că este o maimuță imitatoare cu creier imposibil de detectat.
Lily » Dum Dec 05, 2021 11:01 pm scrie:Păi nu, juratul strâmb este o problemă, teoretic te pui sub blestem, cam aia era ideea, cred.
Lily » Sâm Ian 22, 2022 1:07 am scrie:N-am văzut țigan jurând pe Biblie. Jură pe mormântul mamei, să moară mă-sa, d'astea, nu pe Biblie.
Tocmai asta e, dacă e doar o carte, de ce ii deranjează să jure pe ea?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 30 vizitatori