Mulți, pentru multă vreme, au comentat cît de bine a fost jucat iisus în celebra peliculă a lui Zeffirelli.
Omul era ATEU!

Mi se pare logic.

Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Dum Aug 29, 2021 2:36 pm scrie:Cui ii pasă dacă actorul era sau nu creștin? De ce are vreo relevanță dacă este sau nu creștin? Ințeleg să ne preocupe dacă un mare cunoscător, istoric, aduce argumente pentru a pune la indoială creștinismul, dar dacă un actor este sau nu creștin... mi se pare absolut irelevant. Apropo, coroana de spini de pe capul actorului este atee. Chiar și hainele de pe actor sunt atee.
Paco_ste » Dum Aug 29, 2021 6:14 am scrie:Comentariul arata ca actorul se indoieste ca isus a existat. Nici un istoric serios nu se indoieste de asta, doar idiotii mai pun la indoiala acest lucru.
Noul Testament contine zeci de carti a mai multor autori si toti acestia sustin acelasi lucru, ca isus a existat, a fost omorat si a inviat.
Stiu ca unui ateu aceste scrieri il vor enerva si va face tot posibilul sa le decredibilizeze, problema ateului tine de sinceritate, altfel e imbecil.
Dream Catcher » Mar Sep 28, 2021 12:35 am scrie:Paco_ste » Dum Aug 29, 2021 6:14 am scrie:Comentariul arata ca actorul se indoieste ca isus a existat. Nici un istoric serios nu se indoieste de asta, doar idiotii mai pun la indoiala acest lucru.
Noul Testament contine zeci de carti a mai multor autori si toti acestia sustin acelasi lucru, ca isus a existat, a fost omorat si a inviat.
Stiu ca unui ateu aceste scrieri il vor enerva si va face tot posibilul sa le decredibilizeze, problema ateului tine de sinceritate, altfel e imbecil.
Bun.
Eu am IQ mult peste medie. Ce ne spune asta?
Dream Catcher » Joi Oct 14, 2021 4:30 am scrie:De acord cu tine. iisus chiar a existat.
Paco_ste » Joi Oct 14, 2021 9:45 am scrie:Mahomed al islamistilor crede ca e viu si s-a inaltat la cer. Afirmatia asta o face la 600 ani de la isus.
Dream Catcher » Mar Noi 09, 2021 4:49 pm scrie:E cam abstract...
În fine...
La budiști, iisus este prezentat ca un discipol al lui Buddha.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], Paco_ste şi 0 vizitatori