Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Dum Feb 05, 2023 12:28 am scrie:Eu nu am IQ 53.
Dream Catcher » Mar Feb 14, 2023 1:16 am scrie:Oricum, am IQ mai mare ca jesus. Asta e clar.
Paco_ste » Vin Feb 24, 2023 11:06 am scrie:Dream Catcher » Mar Feb 14, 2023 1:16 am scrie:Oricum, am IQ mai mare ca jesus. Asta e clar.
IQ ul asta cum il masori si cum ai ajuns la concluzia asta ?
Aduc in discutie iar despre Andrei Plesu, a recunoscut ca nu le are cu matematica , insa eu il consider un om inteligent.
Dar ca sa te consideri inteligent nu ar trebui sa te raportezi la marea masa a oamenilor ci la cei din varf.
Apropo, inteligenta la ce o folosesti ? Daca e doar pentru jucat jocuri pe computer , aia nu e inteligenta. Un creator de astfel de jocuri poate fi considerat inteligent, dar nu indeajuns daca calitatile sunt folosite in slujba raului.
Pentru mine omul inteligent e cel care are spirit inovativ doar in slujba binelui. Altfel poti considera gresit ca si Hitler era inteligent. Era malefic, avea sclipire de geniu dar nu avea inteligenta constinetizarii binelui. De fapt nu era capabil sa puna in practica idei care sa duca la o lume mai buna fara sa produca suferinta.
Paco_ste » Vin Feb 24, 2023 12:06 pm scrie:IQ ul asta cum il masori si cum ai ajuns la concluzia asta ?
Aduc in discutie iar despre Andrei Plesu, a recunoscut ca nu le are cu matematica , insa eu il consider un om inteligent.
Dar ca sa te consideri inteligent nu ar trebui sa te raportezi la marea masa a oamenilor ci la cei din varf.
Apropo, inteligenta la ce o folosesti ? Daca e doar pentru jucat jocuri pe computer , aia nu e inteligenta. Un creator de astfel de jocuri poate fi considerat inteligent, dar nu indeajuns daca calitatile sunt folosite in slujba raului.
Pentru mine omul inteligent e cel care are spirit inovativ doar in slujba binelui. Altfel poti considera gresit ca si Hitler era inteligent. Era malefic, avea sclipire de geniu dar nu avea inteligenta constinetizarii binelui. De fapt nu era capabil sa puna in practica idei care sa duca la o lume mai buna fara sa produca suferinta.
BlackOrbit666 » Sâm Feb 25, 2023 2:13 am scrie:Da, eh... aici nu pot să fiu pe aceeași lungime de undă având în vedere faptul că a omorâ ”rasele” slabe nu înseamnă că te sacrifici pentru umanitate, ci este doar opera unui Fals Sacrificiu.
Valorile reale ale Satanismului nu implică sacrificii umane și nici animale iar, părerea mea acum, scopul NU scuză mijloacele.
Așa și la Bolsonaro și ceilalți dictatori care ucid destul de multă lume, ar trebui să fie scuzați oare pentru faptul că ei cred într-o misiune presupus, presupus nobilă, când realitatea și dovezile concludente demonstrează contrariul?? Sincer. nu prea cred
Lily » Sâm Feb 25, 2023 6:39 pm scrie:El te-a facut, deci ghici!
BlackOrbit666 » Lun Feb 27, 2023 4:56 pm scrie:Nu, nu sunt absolut deloc de acord cu ompratul vietilor umane doar ca unele persoane considera ca sunt presupus inferioare sau ca fac un nine planetei.
Nu me m ajunge mancarea? De ce nu se investește in agricultura, huh?
Paco_ste » Mie Mar 01, 2023 1:10 pm scrie:BlackOrbit666 » Lun Feb 27, 2023 4:56 pm scrie:Nu, nu sunt absolut deloc de acord cu ompratul vietilor umane doar ca unele persoane considera ca sunt presupus inferioare sau ca fac un nine planetei.
Nu me m ajunge mancarea? De ce nu se investește in agricultura, huh?
Problema nu doar in ce priveste hrana ci omul cat traieste polueaza si consuma si altceva decat hrana.
Gunoaiele produse de om persista mult timp.
Daca in momentul acesta se polueaza raurile, terenurile, aerul intr-un hal de nesuportat, imagineaza-ti cum va fi cand numarul oamenilor se va dubla.
Dream Catcher » Mar Feb 28, 2023 4:32 pm scrie:Lily » Sâm Feb 25, 2023 6:39 pm scrie:El te-a facut, deci ghici!
Dacă el m-a făcut, înseamnă că îi sînt superior!
Așa cum copiii sunt superiori părinților.
Totul grație evoluției. Teoria lui Darwin.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori