Dream Catcher » Mar Dec 04, 2018 6:06 pm scrie:Eu am citit-o pe la 11 ani. Cred că e cea mai tare carte ateistă!
Voi ce credeţi?
Dream Catcher » Mar Ian 28, 2020 1:00 pm scrie:Biblia este scrisă în greacă. Cum zici şi tu. Numai că discipolii lui Iisus vorbeau aramaică. Cum explici asta?
Lily » Lun Aug 17, 2020 3:12 pm scrie::mrgreen: TNX.
Eu ştiu că ai citit Biblia aia mică de la mamaia. Parcă şi ceva din Noul Testament, dar nu reţin exact, oricum cam departe de ceea ce ar trebui pentru a putea trage concluzii privind Biblia.
Dream Catcher » Joi Sep 03, 2020 2:36 am scrie:Cum adică 10 ani? Dar pentru cine e scrisă biblia asta? Nu pentru oameni?
Înseamnă că nu e scrisă bine, dacă ne trebuie 10 ca să înțelegem "cîte ceva".
P.S.: Lily este sora mea. Are idee de ce am citit, dar aici, greșește.
Dream Catcher » Dum Sep 27, 2020 12:06 am scrie:Ce înțelegi? Cum se face spam?!
Dream Catcher » Sâm Oct 17, 2020 2:57 am scrie:Măcar a trecut, la profil, că e ateu.
Dream Catcher » Sâm Oct 17, 2020 2:57 am scrie:Măcar a trecut, la profil, că e ateu.
Lily » Dum Noi 01, 2020 2:47 pm scrie:Dacă ar accepta discuţii pe tema asta ar trebui să-şi justifice poziţia, ceea ce nu prea e uşor de făcut. Le place doar să facă mişto de creştini, dar in o discuţie serioasă trebuie să ai argumente, să justifici de ce crezi ceea ce crezi, iar ei nu prea au. Sunt atei pentru că aşa vor, aşa pare "cool", este doar o alegere.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Yandex [Bot] şi 46 vizitatori