Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Vin Mar 25, 2022 5:26 am scrie:Eu sînt mulțumit că nu mor "prost".
Dacă nu mai e nimic, după viața asta jegoasă, se întîmplă fix ce mă așteptam. Dacă nu, măcar aflu.
Mie asta mi se pare trist, la creștini. Că nu vor afla niciodată cît de mult au greșit.
Lily » Dum Mar 27, 2022 10:38 pm scrie:Păi dacă creștinii se inșeală trăiesc fericiți, deci care e problema dacă nu mai există după?
Lily » Dum Apr 10, 2022 3:49 pm scrie:Da, dar le cauți doar in teorii lansate de tot felul de oameni de știință și nu stai să vezi dacă sunt demonstrabile măcar. Știu pentru că voiam să demonstrez că nu sunt reale, dar am ajuns la concluzia că 99% nu au principii care să le poată testa. Sunt doar niște aberații, basme. Sunt detașați de realitate, doar inventează noi principii din plictiseală. Dacă un om chiar ar dori să afle adevărul ar merge pe principii reale, demonstrabile. Demonstrezi prima teorie, mergi mai departe. Nu treci din teorie, in teorie, in teorie, dar nu demonstrezi niciuna.
Lily » Mar Oct 19, 2021 5:13 pm scrie:Nu. Viața nu este a noastră, este a Lui, și ne este dată doar temporar, toți știm că timpul nostru aici este limitat. Dacă avem viață o oră sau 100 de ani atât ni s-a dat. Nu e ucigaș ținând cont că El ne-a dat viața și știm că ni se va lua, chiar dacă nu știm când.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 36 vizitatori