Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Mie Noi 02, 2022 6:21 pm scrie: Avem totusi asigurarea Lui ca va fi cu noi in ciuda oricaror incercari. Asta este consolarea noastra.
Paco_ste » Vin Noi 04, 2022 3:51 pm scrie:Lily » Mie Noi 02, 2022 6:21 pm scrie: Avem totusi asigurarea Lui ca va fi cu noi in ciuda oricaror incercari. Asta este consolarea noastra.
Nici de asta nu mai suntem siguri. In urma cu 2000 ani a fugit si isus, la fel si el a promis ca va fi cu noi tot timpul.
In realitate se ascund . Adica niste mincinosi.
Dream Catcher » Dum Noi 06, 2022 2:23 am scrie:Reality, ți se pare normal așa ceva?
România este stat LAIC, în puii mei!
De-aia suntem, unde suntem.
Lily » Dum Noi 06, 2022 6:36 pm scrie:A spsus clar ca va pleca fizic, dar se va intoarce, dar nu vom ramane singuri, va fi Sfantul Duh cu noi, ceea ce s-a intamplat.
Ioan 14:3 Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce* şi vă voi lua cu Mine, ca** , acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.
Şi Eu voi ruga pe Tatăl, şi El vă va da un alt* Mângâietor1 , care să rămână cu voi în veac;
17şi anume Duhul* adevărului, pe** care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte, dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi şi† va fi în voi.
18Nu* vă voi lăsa orfani, Mă voi** întoarce la voi.
Ioan 16:7 Totuşi vă spun adevărul: Vă este de folos să Mă duc, căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul* nu va veni la voi, dar, dacă** Mă duc, vi-L voi trimite.
Acum hai sa ma intorc la simpaticii nostri prieteni Reallity si Dream, voi spuneti ca Biblia este o carte de basme (desi aici as avea multe de comentat privind spusele contemporanului filosof Jordan Peterson privind fascinanta imbinare a aparentului basm cu realitatea, dar ramane sa discutam pe tema asta alta data), dar niciunul dintre voi nu reusiti sa oferi argumente sau dovezi clare pentru sustinerile voastre. Eu spun ca nu existati, sunteti doar un boot (practic un cont autogenerat de un program), voi nu existati. Oare nu ar trebui sa aduc argumente pentru sustinerea mea? De ce va luati de statul laic cat timp nici nu existati? Cum imi dovediti ca existati cat timp eu REFUZ sa investighez existenta voastra?
Dream Catcher » Dum Noi 06, 2022 2:23 am scrie:Reality, ți se pare normal așa ceva?
România este stat LAIC, în puii mei!
De-aia suntem, unde suntem.
Lily » Dum Noi 06, 2022 7:36 pm scrie:A spsus clar ca va pleca fizic, dar se va intoarce, dar nu vom ramane singuri, va fi Sfantul Duh cu noi, ceea ce s-a intamplat.
Ioan 14:3 Şi după ce Mă voi duce şi vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce* şi vă voi lua cu Mine, ca** , acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.
Şi Eu voi ruga pe Tatăl, şi El vă va da un alt* Mângâietor1 , care să rămână cu voi în veac;
17şi anume Duhul* adevărului, pe** care lumea nu-L poate primi, pentru că nu-L vede şi nu-L cunoaşte, dar voi Îl cunoaşteţi, căci rămâne cu voi şi† va fi în voi.
18Nu* vă voi lăsa orfani, Mă voi** întoarce la voi.
Ioan 16:7 Totuşi vă spun adevărul: Vă este de folos să Mă duc, căci, dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul* nu va veni la voi, dar, dacă** Mă duc, vi-L voi trimite.
Acum hai sa ma intorc la simpaticii nostri prieteni Reallity si Dream, voi spuneti ca Biblia este o carte de basme (desi aici as avea multe de comentat privind spusele contemporanului filosof Jordan Peterson privind fascinanta imbinare a aparentului basm cu realitatea, dar ramane sa discutam pe tema asta alta data), dar niciunul dintre voi nu reusiti sa oferi argumente sau dovezi clare pentru sustinerile voastre. Eu spun ca nu existati, sunteti doar un boot (practic un cont autogenerat de un program), voi nu existati. Oare nu ar trebui sa aduc argumente pentru sustinerea mea? De ce va luati de statul laic cat timp nici nu existati? Cum imi dovediti ca existati cat timp eu REFUZ sa investighez existenta voastra?
Dream Catcher » Lun Aug 15, 2022 4:52 pm scrie:Cum adică nu ne-am dat noi viață?
De ce am avea dreptul să o luăm? Pentru că CICĂ am avea liber-arbitru.
Dacă eu îți dau ție o pungă cu căcat, ești obligată să o păstrezi? Nu ai voie să o arunci, dacă nu-ți place?
Poate unora nu le place "darul" vieții. De ce să ajungă în iad?
Lily » Mar Noi 22, 2022 7:24 pm scrie:Relativ des imi apar cuvinte cu o litera dublata pentru ca inca nu sunt imprietenita cu laptopul. Cand am timp verific, cand nu, nu.
Nu te-am corectat pentru "î" din "i", ci pentru "sunt", printre multe altele.
Manole » Mar Noi 22, 2022 6:41 pm scrie:se sinucid si ateii si crestinii, Doamne fereste ca e mare pacat
Dream Catcher » Dum Noi 27, 2022 7:07 pm scrie:Nu vorbesc prostii!
Se scrie "sunt", poate, dar se citește "sînt". Sau așa ar trebui. D.p.v. istoric!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 37 vizitatori