Moderatori: Manole, Paco_ste
tavi1985 » Joi Ian 26, 2023 3:07 pm scrie:E greu de zis. Noi suntem o rasa tanara nu avem habar decat nitel din univers. Cine stie poate nu e un singur univers. Habar nu avem de unde e universul in care ne aflam poate vom afla dupa vreo 1000 de ani. Deci sa zici ca sigur sigur e un dumnezeu din biblie care le-a facut pe toate pare ca credinciosii prea cred ca le stiu pe toate. Nici nu stim posibilul dumnezeu cum arata si ce e avem doar religia care e doar o grupare de pilde de la n oameni de pe vremuri
Lily » Dum Ian 29, 2023 6:43 pm scrie:Tavi, teoriile date de Dream zilnic pica in o luna. Reusesc sa prinda anul doar cele care nu au forma de testare, ceea ce face stiinta non-credibila. Am mai spus, daca noi am spune ca Iisus a murit pe cruce si maine vine un om de stiinta si ne dovedeste ca este fals, iar noi dupa zicem ca nu, de fapt a murit cazut de pe stanca pentru pacatele noastre, nu am parea credibili sau macar lucizi.
Dumnezeu nu se distinge prin un aspect fizic aparte, ci prin prezenta. Noi umblam prin lume printre oameni imperfecti. Noi suntem imperfecti. iubim destul de determinat, pentru ca x este asa si asa, pentru ca face asta. Mintim, suntem mintiti. Astea sunt concepte straine pentru El. El ne iubeste punct. Nu ne iubeste pentru ca x, y, z, ci ne iubeste indiferent cum suntem si ce facem. Este cu adevarat perfectiunea, dar o perfectiune care ne depaseste puterea noastra de a ni-L imagina.
Lily » Vin Feb 03, 2023 11:45 pm scrie:Nu incape discutia. Nu este necesar sa aduc argumente suplimentare pentru ca este o stare de fapt care nu se poate contesta. Sunt fata, este o stare de fapt, nu am ce sa justific mai mult la ceva evident. Sigur ca o sa apara vreun travestit care sa incerce sa caute justificari pentru nebunia lui, dar faptul in sine nu este contestabil.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori