Moderatori: Manole, Paco_ste
Lagro » Joi Mar 05, 2020 3:48 pm scrie:In ce se transforma constiinta?
Paco_ste » Sâm Mar 07, 2020 12:22 am scrie:Lagro » Joi Mar 05, 2020 3:48 pm scrie:In ce se transforma constiinta?
E vorba de transformarea spirituala. Adica se lucreaza la caracterul omului. Din egoist sa devina altruist . . . . intelegi astfel de chestii...
Paco_ste » Sâm Mar 07, 2020 11:50 am scrie:Deci lumea asta e pe placul vostru, sa inteleg. Altruismul e destul de explicit, a fi bun cu ceilalti. Tu insa spui ca e o prostie sa fii doar bun cu ceilalti, ca mai trebuie sa fii si egoist, rau, dispretuitor cu unii, batjocoritor, ssa mai si minti, nu doar sa spui adevarul, sa furi din cand in cand . . . . asta asa, ca sa nu te plictisesti in viata scurta. Daca mai e si vesnica si sa fii doar altruist, bun, sa vorbesti doar sincer . . . e o nebunie, zici tu .
Bineinteles ca unuia slab spiritual i se pare plictisitoare viata fara contrarii, fara rautate, fara ura . Ca e sare si piper , si uneori stinge monotonia vietii searbede, ca anima relatiile. Ei bine, eu nu vad asa ceva. O viata vesnica in care ura sa existe, sa existe minciuna, sa existe tzoparlanismul, marlania, jigodismul, prostia, minciuna . . . imi pare teroare vesnica.
Iubesc linistea, pacea, binele, dragostea, intelegerea, blandetea, . . . acestea sunt trasaturile unui caracter placut, cu care ai vrea sa existi o eternitate .
Paco_ste » Sâm Mar 07, 2020 12:04 pm scrie:Ce viata vesnica perfecta iti imaginezi ? Va fi viata vesnica doar pentru cei desavarsiti in spirit. Doar cei care aleg altruismul, bunatatea, iubirea . . .si resping contrariile spirituale.
Exact cum am prezis, ca pentru spiritul corupt e de neimaginat si plictisitor o viata fara rautate/egoism.
Dream Catcher » Lun Mar 30, 2020 2:53 am scrie:Una este femeie și alta e tîrfă.
Una care fumează îm timpu' sarcinii, nu merită titlul de "femeie".
De acord?
Dream Catcher » Joi Apr 09, 2020 2:41 am scrie:Eu am cunoscut prostituate și mi-au lăsat o impresie relativ bună.
Pîna la urmă, fiecare face ce vrea cu corpul lui. Și eu mă făceam gigolo, dacă arătam bine.
DAR. Okay. Faci ce vrei cu viața ta. Dar NU cu a altuia! Ce vină are micuțul din pîntecul scroafei?
Dream Catcher » Lun Apr 20, 2020 3:21 am scrie:Avortul e una, mutilarea micuțului din pîntec, e alta.
Legal, avortul se poate face pînă în a 14-a săptămănă de sarcină. Cînd embrionul nu este dezvoltat.
Dacă fumezi, copilul se naște cu malformații.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot], DotNetDotCom.org [Bot] şi 39 vizitatori