Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

Va e frica de Satan?

Cu şi despre spiritualitate

Moderatori: Opincariu Ana Maria, Paco_ste

Re: Va e frica de Satan?

Mesajde tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 4:33 pm

asta cu tot felul de vraji si etc sunt abureli de luat banii la fraieri
tavi1985
level 3
level 3

Orientare religioasă: ateu
Puncte de reputaţie: 87

Reclame

Mesajde Lily » Sâm Mar 18, 2023 10:13 pm

tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:33 pm scrie:asta cu tot felul de vraji si etc sunt abureli de luat banii la fraieri

Pai cam da. Dau de oameni vulnerabili si le promit marea cu sarea, iar omul din disperare da oricat. Iar dupa vin cu vrajeli sa te sperie ca iti ramane numele incurcat sau alte vrajeli.

tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:30 pm scrie:
Lily » Mie Mar 08, 2023 3:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.

Dumnezeu este peste satana nu doar pentru ca l-a facut, ci si prin faptul ca Dumnezeu nu este creat, este etern, omniprezent, atotputernic, sfant, perfect, etc.

cand sa fii liber inseamna sa faci toate prostiile si cand nu vrei sa le faci ti se spune ca esti invechit deja e naspa sa fii "liber".

Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.

BlackOrbit666 » Dum Mar 12, 2023 10:19 pm scrie:
Lily » Dum Mar 12, 2023 10:49 pm scrie:Sa inteleg ca acum discerni corect mesajele (mesagerul) si nu ai mai primit niciun mesaj eronat?

Am inteles si ulterior anumite mesaje si mesagerul dar, ca la orice inceput de drum, au existat si diverse greseli in interpretare, mi se pare absolut rezonabil si onest sa fie asa.

Daca as fi spus ca nu ar fi existat greseli, ca eu inteleg toate mesajele inca de la inceput de drum in divinatie, atunci acest lucru ar fi fost total eronat :))

Categoric da, clar exista o evolutie a lucrurilor. Ceea ce ma interesa era daca in momentul asta, cu evolutia pe care o ai, daca intodeauna poti capta mesajul corect. Chiar, de cat timp esti satanist?
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Orientare religioasă: creştin
Puncte de reputaţie: 831

Mesajde Daniel » Sâm Mar 18, 2023 10:39 pm

Lily » Dum Mar 19, 2023 2:13 am scrie:Pai cam da. Dau de oameni vulnerabili si le promit marea cu sarea, iar omul din disperare da oricat. Iar dupa vin cu vrajeli sa te sperie ca iti ramane numele incurcat sau alte vrajeli.

asa zice martorii lui iehova si moldoveni care vin cu afaceri in Ro,angajeaza oameni pe nimic,intarzie cu plata salariului si te intreaba daca vrei sa treci la religia lor.
exemplu: https://www.facebook.com/zaharia.victor.7
Daniel
level 2
level 2

Puncte de reputaţie: 6

Mesajde tavi1985 » Mie Mar 22, 2023 8:22 am

depinde si cine lanseaza toata moda si nu stiu ce. faptul ca sunt normal si imi plac lucrurile normale nu inseamna ca nu vreau tehnologie noua sau etc. sau faptul ca uneori imi plac lucrurile clasice nu inseamna ca nu imi place tehnologia. uneori ma uit la tablouri sau la cladiri si etc vechi dar asta nu inseamna ca refuz un film sf
tavi1985
level 3
level 3

Puncte de reputaţie: 87

Mesajde Dream Catcher » Dum Mar 26, 2023 3:25 am

Lily » Mie Mar 08, 2023 4:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.

Dumnezeu este peste satana nu doar pentru ca l-a facut, ci si prin faptul ca Dumnezeu nu este creat, este etern, omniprezent, atotputernic, sfant, perfect, etc.

*vrăjeală

dumnezeu e la fel de "perfect" ca gramatica ta! :tongue:
Lily » Dum Mar 19, 2023 1:13 am scrie:Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.

Fals!
Faci ce consideră fețele bisericești corect.
Dacă un om are nevoie de religie pentru a fi mai bun, atunci acel om nu e bun. E doar un cîine dresat (CHAGDUD TULKU, 1930–2002)
Dream Catcher
administrator
administrator

Puncte de reputaţie: -22

Mesajde BlackOrbit666 » Dum Mar 26, 2023 1:31 pm

Lily » Dum Mar 19, 2023 1:13 am scrie:
tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:33 pm scrie:asta cu tot felul de vraji si etc sunt abureli de luat banii la fraieri

Pai cam da. Dau de oameni vulnerabili si le promit marea cu sarea, iar omul din disperare da oricat. Iar dupa vin cu vrajeli sa te sperie ca iti ramane numele incurcat sau alte vrajeli.

tavi1985 » Vin Mar 17, 2023 6:30 pm scrie:
Lily » Mie Mar 08, 2023 3:56 pm scrie:Din cate stiam chiar cam asta cred satanistii. Ceva de genul ca satana a eliberat omul de Dumnezeu si a dat omului cunoastere. Ceea ce este vrajala. A dat libertate cam cum dau comunistii libertate, adica ai voie sa faci ce iti spun eu.

cand sa fii liber inseamna sa faci toate prostiile si cand nu vrei sa le faci ti se spune ca esti invechit deja e naspa sa fii "liber".

Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.

BlackOrbit666 » Dum Mar 12, 2023 10:19 pm scrie:
Lily » Dum Mar 12, 2023 10:49 pm scrie:Sa inteleg ca acum discerni corect mesajele (mesagerul) si nu ai mai primit niciun mesaj eronat?

Am inteles si ulterior anumite mesaje si mesagerul dar, ca la orice inceput de drum, au existat si diverse greseli in interpretare, mi se pare absolut rezonabil si onest sa fie asa.

Daca as fi spus ca nu ar fi existat greseli, ca eu inteleg toate mesajele inca de la inceput de drum in divinatie, atunci acest lucru ar fi fost total eronat :))

Categoric da, clar exista o evolutie a lucrurilor. Ceea ce ma interesa era daca in momentul asta, cu evolutia pe care o ai, daca intodeauna poti capta mesajul corect. Chiar, de cat timp esti satanist?

Sunt un Satanist Teist de peste 5 ani :).
Poți capta mesajul corect dar după mult antrenament pentru a citi / interpretata lucrurile.
Pax cum Satana in anima ⛧
Imagine - Lucifer and the Morning Star engraving by G. H. Frezza
BlackOrbit666
level 2
level 2

Orientare religioasă: satanist
Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Lily » Dum Mar 26, 2023 4:15 pm

Dream Catcher » Dum Mar 26, 2023 5:25 am scrie:dumnezeu e la fel de "perfect" ca gramatica ta! :tongue:
Lily » Dum Mar 19, 2023 1:13 am scrie:Oh da! Doar ca niciodata nu m-a interesat sa fiu trendy, deci ma doare fix in cot ce vor altii sa fac. Intodeauna voi face ce consider ca este corect.

Fals!
Faci ce consideră fețele bisericești corect.

Eu pot sa gresesc, El nu. Apropo, "la fel de perfect" este gresit, stii deja de ce.
Nu, nu fac ce spun fetele bisericesti. Fac ce spun ei doar daca coincide cu ce scrie in Biblie.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Puncte de reputaţie: 831

Mesajde tavi1985 » Lun Mar 27, 2023 9:45 am

deci oricum faci ce zice biblia
tavi1985
level 3
level 3