"Shootankamon". Pot sa-ti spun ca in fapt un ateu nu renunta in momentul in care se loveste de necunoscut, ci cauta sa afle ceea ce sta in spetele acelui necunoscut, se explice si sa inlature incertitudinile, asta face un ateu.
Am intalnit atei de o ignoranta suparatoare, si in momentul cand argumentam o afirmatie reactionau urat. Stiu ca ignoranta multa e si printre religiosi, mai ales printre ortodocsi si penticostali, aceste doua denominatiuni au si cel mai mare numar de membri.
Daca vei cerceta adventistii, martorii lui Yehova, biserica evanghelica, aceste culte au foarte multi intelectuali, si oameni de inalta tinuta morala. Pe cand la ortodocsi si penticostali in fruntea acestor biserici sunt numai secaturi.
A fost un soc pentru mine cand am descoperit ca un membru PSD , un anume Corlateanu s-a aciuat printre penticostali. E o practica printre politicieni sa atraga cat mai multe voturi doar prin prezenta lor in grupurile religioase, intuind ca printre ei vor gasi cat mai multi creduli , ca ei sunt persoane morale si merita sa fie promovati.
Cele doua personaje din titlul topicului chiar daca sunt femei din pacate nu inspira incredere nici una din ele. Electoratul roman a acordat multa incredere actualului presedinte iohanis si din pacate a inselat increderea votantilor.