Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

Nu folosiți citatele. Forumul poate da eroare.

Sosoaca sau Firea la presedentia Ro

Cu şi despre spiritualitate
Imagine Credeți în dumnezeu? Imagine Inteligența artificială și dumnezeu Imagine Vă temeți de moarte? Imagine V-ați vinde sufletul Diavolului? Imagine De ce nu crezi in dumnezeu?

Moderatori: Manole, Paco_ste

Re: Sosoaca sau Firea la presedentia Ro

Mesajde Lily » Dum Sep 10, 2023 5:37 pm

Paco_ste scrie:
Dream Catcher scrie:Vadim era retardat! X(

Coleric da, dar nu retard.
Inteleg ca isi dadea drumul la gura spunand multe mizerii , ceea ce nu face cinste unui poet si critic literal cum se declara, dar nu era retard.
Sosoaca are acelasi spirit cu a lui Vadim, banui ca din cauza politicienilor secaturi de care se inconjoara, a adoptat si ea aceasta atitudine.
In politica e nevoie si de un astfel de bici , sa starpeasca serparia din varf.

Imi place cum ai formulat, da, e nevoie și de un astfel de bici. Nu mă incântă stilul ei, dar este necesară.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Orientare religioasă: creştin
Puncte de reputaţie: 877

Reclame

Mesajde Dream Catcher » Mar Sep 12, 2023 3:38 pm

Remus Cernea nu a mai intrat în parlament. Și a intrat pramatia asta. :?
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Orientare religioasă: ateu
Puncte de reputaţie: 882

Mesajde Lily » Joi Sep 14, 2023 2:08 pm

Remus Cernea nu trebuia să intre niciodată in parlament. Nu aduce niciun beneficiu societății. Nu am o problemă cu ateismul lui, am o problemă cu atitudinea lui distructivă.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Sâm Sep 16, 2023 1:18 pm

Remus Cernea s-a luptat pentru drepturile gay-lor. A fost primul care a susținut parteneriatul civil.
Același Remus Cernea s-a luptat pentru a nu se distruge parcurile bucureștene.
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Paco_ste » Lun Sep 18, 2023 6:29 am

Pe viitor vor aparea aparatori ai parcurilor si vor sustine si liberalizarea consumului de droguri.
Cele doua "candidate" la presedintie vor si ele parteneriatul civil in cazul cuplurilor gay ?
Paco_ste
moderator
moderator

Puncte de reputaţie: 1156

Mesajde Dream Catcher » Lun Sep 18, 2023 4:10 pm

Avînd în vedere că sunt retardate, cred că nu sunt capabile de acțiuni atît de nobile.
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Paco_ste » Mar Sep 19, 2023 9:00 am

Nu cred ca au un retard grav. Imi par chiar rasarite fata de multe persoane ce au ajuns in parlament.
Oricum votarea unui candidat se face in functie de programul ce il propune pentru mandatul sau.
Ca nu votezi persoana cand vorbeste vrute si nevrute.
Paco_ste
moderator
moderator

Mesajde Paco_ste » Mar Sep 19, 2023 9:03 am

@"Dream Catch "Remus Cernea nu a mai intrat în parlament. Și a intrat pramatia asta.
Remus Cernea nu a inteles ce inseamna politica, ori poate ca nu avea prea multi sustinatori in ideile formulate.
Paco_ste
moderator
moderator

Mesajde Dream Catcher » Mie Sep 20, 2023 2:49 am

Dar aveam nevoie de oameni ca el, în parlament. :(
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Paco_ste » Joi Sep 28, 2023 2:24 pm

Se pare ca sunt prea putini aderenti la ideile lui.
Culmea, nici tinerii nu sunt interesati de viziunea lui. :D
Paco_ste
moderator
moderator

Mesajde Dream Catcher » Joi Sep 28, 2023 11:43 pm

Îl apreciază oamenii deștepți. Ca mine. :wink:
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Dum Oct 01, 2023 6:35 pm

Păi stai o secundă, ești ateu, crezi că s-a intâmplat ceva in univers și a apărut viața, deci ești doar o adunătură nesemnificativă de celule. Ai exact aceeași valoare ca... un pom. Cum e posibil ca o adunătură de celule irelevante să fie cea mai inteligentă adunătură de celule? Adică poate un pom să fie mai inteligent decât altul? Poate o piatră să fie mai inteligentă ca alta? Dacă ateismul este corect, atunci nu ești inteligent, ești doar o altă adunătură de celule. Plus că pentru a te considera inteligent ar trebui să ai un standard pentru inteligență. Ce standard de inteligență are un copac? Care este diferența dintre tine și copac? Doar ați apărut la fel, sunteți la fel, doar niște celule, cică.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Lun Oct 02, 2023 2:04 pm

Sînt ateu. Dap. Dar nu resping total ideea Universului simulat. :)
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Lun Oct 02, 2023 4:58 pm

Dacă ești ateu, nu ești inteligent. Nu pentru că vreau să te jignesc sau ceva, ci pentru că ateismul implică simplă intâmplare, caz in care nu are ce pom să fie mai inteligent ca altul. Ești doar un pom, o intâmplare a naturii, la fel și the C factor. :mrgreen: nothing special, just cells. :mrgreen:
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Shootankamon » Mar Oct 03, 2023 1:32 pm

@Lily, logica ta este mult peste intelegerea nostra, ne inchinam tie, o tu mare zeita a logicii :D , sunt doar sarcastic, pentru ca tu atat ai inteles din ateism, celule si intamplare, atat!
Shootankamon
level 2
level 2

Puncte de reputaţie: 496

Mesajde Lily » Mar Oct 03, 2023 4:49 pm

Chiar te-aș ruga să imi spui unde greșesc. Am ascultat multe conferințe pe tema asta și consensul pare ăsta, suntem o intâmplare, existența noastră nu contează. Nu suntem buni sau răi, nu suntem proști sau deștepți, suntem doar produsul evoluției și trebuie să acceptăm acest fapt. Dacă e mai mult, te rog să imi spui.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Shootankamon » Mie Oct 04, 2023 9:25 am

Gresesti cand nu cercetezi, sau cum iti place sa spui dar nu o faci, acolo gresesti.
Nu stiu ce conferinte ai ascultat, prin urmare nu ma pot pronuta asupra surselor tale. Pot sa-ti spun ca in fapt un ateu nu renunta in momentul in care se loveste de necunoscut, ci cauta sa afle ceea ce sta in spetele acelui necunoscut, se explice si sa inlature incertitudinile, asta face un ateu. Nu cred ca un am sanatos la cap spune ca noi suntem strict doar produsul evolutiei si trebuie sa inghitim asta, si punct, evolutia este teoritizata, sunt cateva cercetari care vin cumva in sustinerea acestei teorii, insa nu cred ca este adevarul si mai avem mult de cercetat pana la a avea o concluzie clara!
Shootankamon
level 2
level 2

Puncte de reputaţie: 496

Mesajde Lily » Mie Oct 04, 2023 4:01 pm

Diverse universități (Harvard, Oxford, etc.) țin intruniri/confruntări intre atei și creștini sau musulmani, mai rar agnostici. Acolo fiecare iși prezintă pozțiția, iar ceilalți au oportunitatea de a pune intrebări, inclusiv publicul, in unele cazuri. Mare parte din informații de acolo le-am strâns. Când doar citești un material, da, acumulezi informații, dar in o conferință vezi șirul gândirii unde duce, nu doar ideea in sine.
Ok, hai să luăm un citit al lui Richard Dawkins " Universul pe care îl observăm are exact proprietățile la care ar trebui să ne așteptăm dacă nu există, în final, nici un design, nici un scop, nici rău și nici bine, nimic altceva decât o nepăsare oarbă și nemiloasă. ...ADN-ului nici nu știe și nici nu-i pasă. ADN-ul este doar și dansăm pe muzica lui." Richard Dawkins, River out of Eden, 1995.
L-am auzit vorbind in conferințe, pe el și pe alți intelectuali atei, asta este opinia generală. Dacă opinia ta diferă, atunci nu coincide cu opinia reprezentanților atei.
Până la urmă care este opinia ta?
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Paco_ste » Vin Noi 10, 2023 10:05 am

"Shootankamon". Pot sa-ti spun ca in fapt un ateu nu renunta in momentul in care se loveste de necunoscut, ci cauta sa afle ceea ce sta in spetele acelui necunoscut, se explice si sa inlature incertitudinile, asta face un ateu.

Am intalnit atei de o ignoranta suparatoare, si in momentul cand argumentam o afirmatie reactionau urat. Stiu ca ignoranta multa e si printre religiosi, mai ales printre ortodocsi si penticostali, aceste doua denominatiuni au si cel mai mare numar de membri.
Daca vei cerceta adventistii, martorii lui Yehova, biserica evanghelica, aceste culte au foarte multi intelectuali, si oameni de inalta tinuta morala. Pe cand la ortodocsi si penticostali in fruntea acestor biserici sunt numai secaturi.
A fost un soc pentru mine cand am descoperit ca un membru PSD , un anume Corlateanu s-a aciuat printre penticostali. E o practica printre politicieni sa atraga cat mai multe voturi doar prin prezenta lor in grupurile religioase, intuind ca printre ei vor gasi cat mai multi creduli , ca ei sunt persoane morale si merita sa fie promovati.
Cele doua personaje din titlul topicului chiar daca sunt femei din pacate nu inspira incredere nici una din ele. Electoratul roman a acordat multa incredere actualului presedinte iohanis si din pacate a inselat increderea votantilor.
Paco_ste
moderator
moderator

Mesajde Dream Catcher » Mar Noi 14, 2023 2:09 pm

Să-nțelegem că u ești adventist, martor al lui Yehova sau evanghelist?
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Dum Noi 26, 2023 12:55 pm

Martorii lui Iehova sunt la fel de creștini precum musulmanii. Practic niciunii nu cred că Iisus este cu adevărat Dumnezeu, ci mai repede un profet, un exemplu, nu Dumnezeu adevărat din Dumnezeu adevărat.
Constat cu tristețe și ingrijorare că mai niciun ateu nu este capabil să suporte nici măcar 5% din criticile pe care le suportă creștinii. Nu doar că nu iși pot explica poziția, dar nici măcar nu știu să articuleze ce semnifică poziția pe care o adoptă și de ce este importantă, știu doar că ceilalți ar trebui să ii urmeze altfel sunt indoctrinați. Trist, nu aș putea accepta vreodată o asemenea poziție.

In Firea am incredere și aș putea să o votez. In Șoșoaca... nu prea.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Mar Noi 28, 2023 11:41 pm

Adevărata fiică a adevăratei Mame Omida. :mrgreen:
Tot aia e!
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Sâm Dec 02, 2023 12:10 am

Da, cam ăsta e ateismul. Adevărata fiică a adevăratei Mame Omida.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Mesajde Dream Catcher » Sâm Dec 02, 2023 10:19 pm

Poi ghicitoarele își bazează toate acțiunile pe religie.
Așa că... mai gîndește-te. :wink:
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Mie Dec 06, 2023 7:15 pm

Ăh ce religie? Iși bazează acțiunile pe spiritism, lăcomie, ****, nicio legătură cu religia.
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

AnteriorUrmătorul

Înapoi la General