Cand eram mic imi placea piesa. Acum o urăsc pentru ca a fost inca un obstacol in drumul meu spre a intelege gunoiul asta de planeta si defapt inchisoarea asta in care am fost adus. Acum am revenit la piesa intr un moment de disperare si suferinta mentala pentru a mi aduce macar un gram din fericirea pe care o aveam cand eram copil naiv si credeam ca tot ce zboara se mananca. Nu stiam ce e lumea asta, nu o intelegeam, nu mi imaginam niciodata ca poate fi atat de dureros simplul fapt ca exist. In final doar mi a adus mai multa frustrare. La dracu cu toti de se bucura la mizeria asta de melodie. Nu ma pot bucura de nimic sunt plin de ura si tot ceea ce am in gand e razbunare pe cine a creat abominatia asta de planeta plina de suferinta, nedreptate si fara scop. Sa arda lumea zic! Sa arda totul exact ca in Joker! De ar fi un buton cu sterge umanitatea chiar acum in fata mea n as sta o secunda pe ganduri si totul ar disparea. Razboi,crima,violuri,inimi frante,boli fizice si mentale suferite chiar si de copii,dezastre naturale,saracie,sclavie,tortura,pedofilie, psihopati,sa imbatranesti,sa mori,sa vezi cum iti mor oamenii iubiti si cate si mai cate, fara numar. Plăcerile vietii? Limitate, dureaza putin si sunt superficiale mancatul,bautul,placerile trupesti,exercitarea puterii,lucrurile materiale, presupusa iubire care nu e altceva decat o reacție chimica a creierului produs al evoluției pentru asigurarea perpetuarii speciei o gluma proasta bineînțeles. Insa suferinta? Suferința e nelimitata si nu te lasa niciodata singur. Nu e echilibrat extrem de putina placere si extrem de multa suferinta atat de multa incat ne petrecem toata viata pentru a o reduce. Tot ceea ce e pe pamant e din nevoia de mai bine si pentru a ne satisface nevoile cu care ne am nascut! Trebuie sa mananci ca altfel suferi si mori! Trebuie sa bei apa ca altfel suferi si mori! Trebuie sa faci sex ca altfel suferi si te omori! Trebuie sa te simti validat de cei din jur si sa petreci timp cu ei ca altfel suferi si te omori! Suntem sclavi constant trupului si mintii noastre. Satisfacem nevoi care nu trebuiau sa existe in primul rand. Am facut tot ceea ce trebuie viata asta! Mi am ascultat parintii, n am facut rau nimanui, am fost un bun prieten, am facut intotdeauna tot ceea ce cred eu ca e corect am mai si gresit insa este om fara de greseala? Insa tot ceea ce am primit in schimb e ura si nedreptate. De ce eu? M am întrebat mereu. Cu ce am gresit eu? Ce am facut sa merit toata astea? Si adevarul e ca n am gresit cu nimic mai mult decat un om obisnuit. Doar ca locul asta e cum e cand ti e lumea mai draga atunci iti pune soarta bete in roate. Totul e o gluma proasta! Un cosmar! Ce ma bucura si ma liniste e gandul ca viata e temporara si in final voi muri si se va termina odata cu chinul asta, insa cea mai mare frica a mea este potentiala reîncarnare. Gandul ca ma pot intoarce pe planeta asta din nou imi da fiori! Daca as sti ca n ar suferi ai mei dupa mine as fi plecat demult din locul asta.
https://www.youtube.com/watch?v=tDD5C_428Lo