Daţi-ne like pe pagina oficială de FaceBook

Nu folosiți citatele. Forumul poate da eroare.

Gîndurile sincere ale unui youtuber

Cu şi despre spiritualitate
Imagine Credeți în dumnezeu? Imagine Inteligența artificială și dumnezeu Imagine Vă temeți de moarte? Imagine V-ați vinde sufletul Diavolului? Imagine De ce nu crezi in dumnezeu?

Moderatori: Manole, Paco_ste

Gîndurile sincere ale unui youtuber

Mesajde Dream Catcher » Joi Iul 27, 2023 4:03 pm

Cand eram mic imi placea piesa. Acum o urăsc pentru ca a fost inca un obstacol in drumul meu spre a intelege gunoiul asta de planeta si defapt inchisoarea asta in care am fost adus. Acum am revenit la piesa intr un moment de disperare si suferinta mentala pentru a mi aduce macar un gram din fericirea pe care o aveam cand eram copil naiv si credeam ca tot ce zboara se mananca. Nu stiam ce e lumea asta, nu o intelegeam, nu mi imaginam niciodata ca poate fi atat de dureros simplul fapt ca exist. In final doar mi a adus mai multa frustrare. La dracu cu toti de se bucura la mizeria asta de melodie. Nu ma pot bucura de nimic sunt plin de ura si tot ceea ce am in gand e razbunare pe cine a creat abominatia asta de planeta plina de suferinta, nedreptate si fara scop. Sa arda lumea zic! Sa arda totul exact ca in Joker! De ar fi un buton cu sterge umanitatea chiar acum in fata mea n as sta o secunda pe ganduri si totul ar disparea. Razboi,crima,violuri,inimi frante,boli fizice si mentale suferite chiar si de copii,dezastre naturale,saracie,sclavie,tortura,pedofilie, psihopati,sa imbatranesti,sa mori,sa vezi cum iti mor oamenii iubiti si cate si mai cate, fara numar. Plăcerile vietii? Limitate, dureaza putin si sunt superficiale mancatul,bautul,placerile trupesti,exercitarea puterii,lucrurile materiale, presupusa iubire care nu e altceva decat o reacție chimica a creierului produs al evoluției pentru asigurarea perpetuarii speciei o gluma proasta bineînțeles. Insa suferinta? Suferința e nelimitata si nu te lasa niciodata singur. Nu e echilibrat extrem de putina placere si extrem de multa suferinta atat de multa incat ne petrecem toata viata pentru a o reduce. Tot ceea ce e pe pamant e din nevoia de mai bine si pentru a ne satisface nevoile cu care ne am nascut! Trebuie sa mananci ca altfel suferi si mori! Trebuie sa bei apa ca altfel suferi si mori! Trebuie sa faci sex ca altfel suferi si te omori! Trebuie sa te simti validat de cei din jur si sa petreci timp cu ei ca altfel suferi si te omori! Suntem sclavi constant trupului si mintii noastre. Satisfacem nevoi care nu trebuiau sa existe in primul rand. Am facut tot ceea ce trebuie viata asta! Mi am ascultat parintii, n am facut rau nimanui, am fost un bun prieten, am facut intotdeauna tot ceea ce cred eu ca e corect am mai si gresit insa este om fara de greseala? Insa tot ceea ce am primit in schimb e ura si nedreptate. De ce eu? M am întrebat mereu. Cu ce am gresit eu? Ce am facut sa merit toata astea? Si adevarul e ca n am gresit cu nimic mai mult decat un om obisnuit. Doar ca locul asta e cum e cand ti e lumea mai draga atunci iti pune soarta bete in roate. Totul e o gluma proasta! Un cosmar! Ce ma bucura si ma liniste e gandul ca viata e temporara si in final voi muri si se va termina odata cu chinul asta, insa cea mai mare frica a mea este potentiala reîncarnare. Gandul ca ma pot intoarce pe planeta asta din nou imi da fiori! Daca as sti ca n ar suferi ai mei dupa mine as fi plecat demult din locul asta.

https://www.youtube.com/watch?v=tDD5C_428Lo
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Orientare religioasă: ateu
Puncte de reputaţie: 882

Reclame

Re: Gîndurile sincere ale unui youtuber

Mesajde Lily » Vin Aug 04, 2023 6:18 pm

Viața făcă Dumnezeu. Orice ai avea nu vei avea fericire fără El. El este sursa a tot ce este bun. Nu inseamnă că El iți va da tot ce vrei, nici vorbă, dar fără El sigur nu există fericire. Știi că iți lipsește ceva, dar nu iți dai seama ce. oricât ai incerca să umpli golul... nu vei putea. El este singurul care poate umple golul, restul sunt lucruri trecătoare care te vor lăsa veșnic insetat. Find Jesus! :mrgreen:
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Orientare religioasă: creştin
Puncte de reputaţie: 877

Mesajde Dream Catcher » Vin Aug 04, 2023 11:24 pm

I rest my case!
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Lily » Dum Aug 13, 2023 5:23 pm

E doar un film!!! ~X(
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Lily
administrator
administrator

Puncte de reputaţie: 877

Mesajde Dream Catcher » Joi Aug 17, 2023 9:22 pm

Filmele sunt inspirate din viața reală. Și totodată prevestesc viitorul.
Gîndește-te cîte chestii din "Star Trek", care erau science-fiction, au devenit science-fact!
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde PaulAckermann » Mar Aug 29, 2023 9:56 am

really nice!!
PaulAckermann
level 0
level 0

Puncte de reputaţie: 0

Mesajde Dream Catcher » Mie Aug 30, 2023 5:22 pm

@PaulAckermann: Ești binevenit aici, dar te rog să încerci să fii on-topic.
Mulțumesc pentru înțelegere! :)
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Paco_ste » Sâm Sep 02, 2023 6:21 pm

"Dream Catcher" Ce ma bucura si ma liniste e gandul ca viata e temporara si in final voi muri si se va termina odata cu chinul asta, insa cea mai mare frica a mea este potentiala reîncarnare. Gandul ca ma pot intoarce pe planeta asta din nou imi da fiori! Daca as sti ca n ar suferi ai mei dupa mine as fi plecat demult din locul asta.

Daca esti ateu nu ai o astfel de convingere niciodata.
Macar cat mai traieste oricine ar trebui sa invete sa iubeasca , si sa-i invete si pe altii.
Fara suferinta nu exista desavarsire.
Cei care n-au suferit niciodata devin niste monstri .
Ai vazut cata lacomie si egoism au monstri ?
Paco_ste
moderator
moderator

Puncte de reputaţie: 1156

Mesajde Dream Catcher » Lun Sep 04, 2023 12:36 pm

Unde am scris eu chestia aia? :-?
Dream Catcher
webmaster
webmaster

Mesajde Paco_ste » Joi Noi 02, 2023 8:51 am

,
nu mi imaginam niciodata ca poate fi atat de dureros simplul fapt ca exist.

Diminuarea sentimentului iubirii face ca acest sentiment sa fie maxim.

insa cea mai mare frica a mea este potentiala reîncarnare. Gandul ca ma pot intoarce pe planeta asta din nou imi da fiori! Daca as sti ca n ar suferi ai mei dupa mine as fi plecat demult din locul asta.

Deci in prima postare pusa de tine exista si fraza asta.
Dar nu ti-am atribuit-o tie ci faptul ca tu ai postat-o am presupus ca esti de acord cu ea.
Paco_ste
moderator
moderator

Puncte de reputaţie: 1156

Mesajde Dream Catcher » Lun Noi 06, 2023 11:58 am

Primul mesaj, nu îmi aparține!
Dream Catcher
webmaster
webmaster