Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Dum Dec 05, 2021 3:32 am scrie:Eu mă bazez pe afirmația lu' tata: Cine spune că nu s-a gîndit niciodată la sinucidere, MINTE!
Dream Catcher » Sâm Noi 27, 2021 3:53 am scrie:Adică Decebal a fost un laș?
Dream Catcher » Lun Sep 12, 2022 9:42 am scrie:Nu există iad.
Lily » Lun Oct 17, 2022 11:46 pm scrie:Iad-ul nu este aici. Aici mai este Dumnezeu, mai exista dragoste, mila, intelegere, etc. Acolo nu este Dumnezeu, doar inamicul, deci doar suferinta. Aici nu are mana libera, acolo da. Este numit imparatul acestei lumi, dar nu poate face rele de capul lui, de asta il vedem in nenumarate intamplari din Biblie cerand sau obtinand permisiunea de a face tampenii. In Iad face tot ce il bate capul.
Dream Catcher » Mie Noi 09, 2022 11:13 pm scrie:Dar nu trebuia să vină iisus "a doua oară" în anul 2000?
Paco_ste » Mar Noi 15, 2022 8:24 pm scrie:Dream Catcher » Mie Noi 09, 2022 11:13 pm scrie:Dar nu trebuia să vină iisus "a doua oară" în anul 2000?
Marele fizician sir issac Newton se ocupa si cu preziceri, si a lasat scris ca isus se va intoarce mai inainte de 2050 .
Fac pariu ca omul a stiut ce spune.
Retine ca acesta era evreu, savant foarte inteligent si totusi nu a negat faptul ca isus a inviat si e viu.
Astazi avem habotnici atei care nu stiu altceva decat sa considere totul povesti.
Lily » Mie Noi 16, 2022 12:42 am scrie:Vezi de asta spun ca daca Iisus ar merge acum pe strada unii tot ar nega existenta Lui. Unii efectiv nu vor sa creada, ba mai mult, acum neaga si scrierile unor mari savanti doar pentru ca nu vor ca aceia sa aiba o latura crestina/religioasa. Ei bine uite cartea lui Newton https://publicdomainreview.org/collecti ... lypse-1733
Mi se pare fascintant cum unii accepta asa, fara dovezi, ca pur si simplu a explodat particula initiala si am aparut noi, cumva a explodat perfect cat sa putem exista. Imi placea comparatia unui mare savant care spunea ca posibilitatea ca respectiva explozie sa duca la crearea unui mediu locuibil, organizat, precum universul nostru este ca posibilitatea de a castiga la ruleta de 10000000000000000000 (sper ca sunt 20 zero )), fara intrerupere, la rand. Este practic imposibil, dar cumva pentru atei, care cica aplauda stiinta, este mai credibila o asemenea improbabilitate decat existanta unui Dumnezeu.
Stiinta a fost facuta de crestini/religiosi, spitalele au facute tot de ei, sistemele sociale tot de ei, scoala tot de ei. inca astept sa vad fructele ateilor. Pana acum vad ca fruct avortul, homosexualitatea, depravarea, sinuciderea, etc.. Repet asta nu inseamna ca sustin ca nu sunt atei de treaba, onesti, care aduc beneficii societatii, doar ca acestia din pacate nu reflecta ateismul, ci sunt doar exceptii. Este normal ca asa sa fie daca viata umana nu conteaza, suntem doar niste celule care danseaza pe adn-ul primit. Sunt sigura ca daca maine s-ar spune ca ne-au facut extraterestrii 90% din atei ar crede. Ar crede orice, doar sa nu fie Dumnezeu pentru ca nu vor sa fie Dumnezeu, dar este, indiferent daca vor sau nu. Voi continua sa va ciurui logica pentru ca nu este bazata pe nimic, decat pe basme. Criticati o asa-zisa corupere a crestinului de catre preoti, dar omiteti cum sunteti voi manipulati de societate si de lideri atei care incearca sa va induca ideea ca voi sunteti superiori pentru ca le credeti ideile (culmea tehnica folosita in secte). Daca pozitia voastra este corecta atunci astept sa o dovediti, nu sa aruncati clisee.
Lily » Mie Noi 16, 2022 1:42 am scrie:Imi placea comparatia unui mare savant care spunea ca posibilitatea ca respectiva explozie sa duca la crearea unui mediu locuibil, organizat, precum universul nostru este ca posibilitatea de a castiga la ruleta de 10000000000000000000 (sper ca sunt 20 zero )), fara intrerupere, la rand.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori