Forumul se află în probe. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întîmpinați.

va pricepeti la ai?

Despre orice (în afară de religie)
Imagine CHAT Imagine Ateii se prezintă Imagine Poze cu membrii Imagine dumnezeu pentru o zi Imagine Cînd se încheie războiul din Ucraina?

Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste

tavi1985
level 3
level 3
Subiecte: 16
Registered for: 6 years 1 month
6
Orientare religioasă: ateu
    Windows 10 Edge

va pricepeti la ai?

Mesaj de tavi1985 »

va pricepeti la ai sau va depaseste subiectul?
cat de conectati sunteti cu tehnologia? cat de mult pricepeti din tehnologia care e in ziua de azi ?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
Subiecte: 6
Registered for: 6 years 5 months
6
Orientare religioasă: creştin
    Windows 10 Chrome

Re: va pricepeti la ai?

Mesaj de Paco_ste »

Am inteles ca limbajul de programare e FORTH. Practic are un algoritm complex care imbina cuvintele ce se gasesc intr-o baza de date cerute de interogator. Ce cauta cei ce lucreaza in dezvoltarea Ai-ului e descoperirea constintei sinelui.Deci atatia experti in programare nu deslusesc ceea ce se presupune ca natura a produs intamplator. Si bineinteles ca Expertii in programare sunt oameni foarte inteligenti si instruiti , si astfel se ajunge la concluzia corecta, constinta nu poate aparea intamplator, trebuie sa fi fost creata de cineva.

POSTREACT(ions) SUMMARY

tavi1985
level 3
level 3
6
    Windows 10 Edge

Mesaj de tavi1985 »

nu se cauta neaparat constiinta pentru ca un robot cu constiinta nu prea e de folos nimanui , ce sunt de folos sunt robotii care sa inlocuiasca muncile, in special alea fizice, chestie pe care robotii simplii fara constiinta deja o fac la un nivel mare si se va face din ce in ce mai bine , se mai folosesc roboti in sensul de ai care simuleaza chestii dar alea iarasi nu sunt roboti/ai cu constiinta , alea sunt niste simulatoare carora li s-a adaugat niste algoritme de simulare speciale , ai cu pattern recongnize si etc , care sa simuleze mai repede si mai bine ceea ce trebuie. deci e o diferenta intre ai pentru a ajuta la lucruri si ai/roboti folositi ca si constiinta artificiala, momentan se lucreaza si la constiinta pentru ca se vrea ai-uri care sa inteleaga mai bine ce vor oamenii, dar astea pot fi si ai-uri care nu au constiinta si ceea ce rezolva , rezolva intr-un mod preprogramat , de exemplu ai-urile sunt optimizate sa rationeze , cu probleme gen toti A sunt B , unii B sunt C , rezulta ca unii A sunt si ei C , si asa mai departe , dar nici asta nu inseamna constiinta , mai degraba ai optimizat pe rezolvat probleme de logica si ratiune
de obicei pentru ai se folosesc limbaje de programare mai moderne , python , ruby , si alte cateva

POSTREACT(ions) SUMMARY

tavi1985
level 3
level 3
6
    Windows 10 Edge

Mesaj de tavi1985 »

ceea ce s-a facut prin evolutie s-a facut in milioane si milioane de ani de selectie naturala , care desi este o metoda extrem de primitiva si neeficienta avand la dispozitie milioane de ani a reusit sa evolueze pana acum

zi-mi si mie mai intra cineva pe forumul asta ? eu am facut o pauza de la forum ca am vrut sa stau si pe altceva dar mai intru aici pentru ca pot vorbi cu oameni nu cu chat gpt , si pentru ca asta e un forum de discutii mult mai lejer decat softpedia care din punctul de vedere al strictetii nu imi place absolut deloc

POSTREACT(ions) SUMMARY

tavi1985
level 3
level 3
6
    Windows 10 Edge

Mesaj de tavi1985 »

cu toate ca aici e mai putina lume , dar e mai putina lume pentru ca inclusiv softpedia a scazut ca numai de useri simplu pentru ca marea majoritate a tinerilor de mult au migrat pe facebook, instagram , whattsapp , youtube etc

ar fi util sa deschideti si o pagina de facebook la care sa ii adaugati chat in real time , moderare , diferite sectiuni in pagina de facebook , daca facebook poate oarecum sa fie structurat ca si un forum

POSTREACT(ions) SUMMARY

Scrie răspuns