Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Joi Feb 09, 2023 10:08 pm scrie:De ce? De ce exista legi ale fizicii? De ce nu este haos? Daca arunci in aer ceva nu te astepti la un rezultat atat de ordonat precum este universul nostru. De ce este asa?
Dream Catcher » Dum Ian 01, 2023 12:36 am scrie:E dovada că universurile paralele, există.
Posibil și călătoria în timp.
BlackOrbit666 » Sâm Feb 25, 2023 2:18 am scrie:@Paco_ste universurile paralele chiar există și mai mulți fizicieni și oameni de știință au demonstrat-o.
Cum ar fi, spre exemplu: Stephen Hawking.
Acesta a confirmat de mai multe ori existența găurilor negre și prin urmare, conexând studii ulterioare, existența universurilor paralele și a călătoriei în timp.
Timpul circulă în două sensuri și anume în viitor și în trecut, ceea ce afirmă că la formarea universului, la așa numitul fenomen Big Bang, s-au creat trei particule de timp în total: cele care au activitate circulară în trecut, cele care au activitate circulară în prezent și cele care au activitate circulară în viitor.
Dream Catcher » Sâm Mar 04, 2023 3:03 pm scrie:Dar de ce ar fi absurd un Univers cu alte legi ale fizicii?
Daniel » Dum Mar 05, 2023 12:38 am scrie:intrebare: de ce Dumnezeu a creat si celelalte planete si universul, daca nu exista viata. Soarele si luna de ce au fost create.
Poate ne raspunde zeulDream
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: CommonCrawl [Bot] şi 38 vizitatori