tavi1985 » Mie Iun 24, 2020 2:45 pm scrie:in cazul asta depinde de multe chestii. de exemplu sa zicem ca se vrea o atitudine libera , sex, petrecere, fete , destrabalare , bautura etc, chestii private care n-au legatura cu legea neaparat. e ok cazul asta
Fatata Satanismului pentru a fi atractiva propune pentru naivi astfel de placeri si libertinism. Ei bine Satanismul e impotriva moralei divine, adica iubirea aproapelui si iubirea Creatorului. Scoti aceste principii si ai satanismul "curat", adica ura impotriva aproapelui si impotriva legii divine. Satanismul vrea libertatea sa ucizi fara sa suporti consecintele, vrea o societate fara reguli, fara ordine, fara principiul binelui.
Parerea mea e ca multi naivi cad in capcana mirajului sexului fara constrangeri propus de Satanism. Dar nu vor dori sa tina cont de urmari . Satanistii vor libertate la droguri, libertate la alcool la volan , vor libertate totala. Ce ar insemna ca eu sa incep sa-ti sparg capul cu o ranga findca asa as simti placere ? Tu vezi in aceste fapte normalitate ?
Eu zic sa va treziti la realitate si sa rejectati astfel de "religii". De fapt ateismul e oarecum o religie Satanista, adica il rejecteaza pe Dumnezeu si princiiile lui. Indivizi precum Dinca din Caracal e Satanist, adica aplica principiile lui Satan . Daca erai femeie cu siguranta traiai stare de neliniste intr-o lume dominata de barbati. Numai ca astazi majoritatea isi fac educatia cu filme si jocuri in care tematica e violenta, minciuna, egoismul, lacomia . . . Satanismul pur .