Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Lun Mar 30, 2020 2:55 am scrie:Părerea mea sinceră este că era schizofrenic. Boală necunoscută la vremea respectivă.
Nu. Rău nu era. Intențiile i-or fi fost bune. Doar că un om întreg la minte nu ar spune că el e dumnezeu, tată sau fiu (nu contează) și alte inepții. Cît a trăit, a făcut numa' tîmpenii.
Paco_ste » Lun Mar 30, 2020 2:30 pm scrie:De schizofrenie sufera intreaga planeta.
Dream Catcher » Joi Apr 09, 2020 2:44 am scrie:Paco_ste » Lun Mar 30, 2020 2:30 pm scrie:De schizofrenie sufera intreaga planeta.
Întrebare: Dacă întreaga populație ar suferi de o boală, psihică sau nu, cum ne-am da seama că suntem bolnavi?
Dream Catcher » Lun Apr 20, 2020 3:24 am scrie:Sataniștii se poartă mai frumos cu ateii, decît creștinii.
Eu îi prefer pe ei.
Dream Catcher » Mie Mai 20, 2020 12:09 pm scrie:Și vrei să zici că creștinii nu vor să ne bage religia lor pe gît?
Dream Catcher » Mar Iun 16, 2020 4:02 am scrie:Eu am o părere bună despre sataniști. Am mai spus-o. Aș vrea să-i știu la volanul unui autobuz.
tavi1985 » Mar Iun 16, 2020 8:57 pm scrie:ce erau la colectiv?
tavi1985 » Joi Iun 18, 2020 2:19 pm scrie:de ce esti atat de sigur? crezi tu ca peste tot in lume va tine cineva cont de parerea ta?
tavi1985 » Mie Iun 24, 2020 2:45 pm scrie:in cazul asta depinde de multe chestii. de exemplu sa zicem ca se vrea o atitudine libera , sex, petrecere, fete , destrabalare , bautura etc, chestii private care n-au legatura cu legea neaparat. e ok cazul asta
Paco_ste » Joi Iun 18, 2020 7:55 am scrie:In urma cu cateva secole pe o insula satanistii umblau cu o cruce cu un porc rastignit. In timpul manifestarilor lor un vulcan activ a erupt si a aruncat materie incandescenta exact pe acei manifestanti. Intamplare ? Eu zic asa, coincidentele astea sunt prea dubioase ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: DotNetDotCom.org [Bot], Google [Bot] şi 36 vizitatori