Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Lun Mar 30, 2020 3:06 am scrie:Poate ai dreptate. Poate.
Ceea ce mă intrigă pe mine (apropos de bogătani) este faptul că 1% din **** globului deține 99% din averea lumii. Ce zici de asta, Paco?
Dream Catcher » Joi Apr 09, 2020 2:56 am scrie:Dacă tot ne pregătește o "existență ca în povești", de ce ne chinuie pe lumea asta?
E ca și cum un părinte își agresează pruncul ca mai apoi să-i promită că, la un moment dat, se va purta frumos cu el și îi va face cadouri.
Mie mi se pare gîndirea asta naivă. Nu te supăra că zic.
Dream Catcher » Lun Apr 20, 2020 3:27 am scrie:Ascult în timp ce scriu pe forum...![]()
Totuși, e cam lungă.
Dream Catcher » Sâm Mar 21, 2020 4:32 am scrie:De ce ne chinuie dumnezeu? De ce ne-a dat coronavirusul?
Nu ne mai iubește?
Lily » Mie Aug 05, 2020 8:44 pm scrie:Dream Catcher » Sâm Mar 21, 2020 4:32 am scrie:De ce ne chinuie dumnezeu? De ce ne-a dat coronavirusul?
Nu ne mai iubește?
![]()
![]()
Câtă vrăjală ai in tine... Este doar un avertisment. Dacă vom continua ca până acum, adică cu peste 125,000 de avorturi de zi, minim 500 de mii de crime pe an, etc. vor veni pedepse mai mari, şi este firesc. Dacă noi ca oameni vrem dreptate, dar un dumnezeu drept, perfect?! Noi ne plângem de tot ce se intâmplă in lume, corupţie, crime, hoţi (incă plâng după sacoşa noastră), deci dumnezeu cum ar trebui să reacţioneze? Ce ar trebui dumnezeu să facă pentru a indrepta oamenii care fac astea, fără a le viola dreptul la liber arbitru?
Dream Catcher » Joi Dec 24, 2020 2:46 am scrie:Da. dumnezeu este un criminal. Așa a fost. Așa este. Așa va fi.
El a pus sămînța răului în noi.
Dream Catcher » Dum Ian 10, 2021 11:50 am scrie:Ha! Ha!
Pușcăriile sunt pline, Paco. De unde atîția atei?
În România sunt doar vreo 2% atei.
Paco_ste » Joi Dec 24, 2020 11:24 pm scrie:Apropo de asta, un copil a pus la cale uciderea propriilor parinti pentru a pune mana pe averea lor. Acesta e spiritul ateist, in care lacomia, uciderea, minciuna si multe alte intentii sunt doar egoism crunt.
Dream Catcher » Lun Feb 08, 2021 6:46 am scrie:Știi că există biserici contruite în interiorul penitenciarelor? Aici mă refer la România.
Stai liniștit că și credincioșii sunt capabili de mult rău.
Dream Catcher » Sâm Feb 20, 2021 1:21 pm scrie:Ce zici de Catedrala Neamului?(asta apropos de ce ai spus tu)
Dream Catcher » Lun Mar 01, 2021 12:54 am scrie:Bine că au făcut biserici în fiecare sătuc uitat de lume. Că de școli și spitale, nu era nevoie.
Dream Catcher » Vin Apr 09, 2021 4:44 am scrie:Paco, uită-te la oierul-imbecil Gigi Becali. Pentru ce dă bani bisericii? Biserica e săracă?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Ahrefs [Bot], CommonCrawl [Bot] şi 0 vizitatori