Lily » Dum Mar 20, 2022 1:45 am scrie:Martorii lui Iehova nu cred că Iisus este Dumnezeu in adevăratul sens al cuvântului, cred că este un Dumnezeu cum și noi putem ajunge "dumnezei". Au cărticelele lor făcute de congres, pe care le mai și modifică de mii de ori. Tot prevestesc sfârșitul lumii și nu vine. Plus tâmpenia aia că Iisus a fost pe pământ prin vreo 1914 și a analizat toate bisericile și a ales biserica lor. Simplul fapt că desconsideră Biblia mă face să nu am incredere in ei. Revin la ceea ce spun intodeauna, dacă nu crezi Biblia, atunci pe cine crezi? Nici nu știu cine sunt acei membri ai congrsului, umilii slujitori sau cum iși spun, cum aș putea să analizez dacă au credibilitate sau nu? Eu pentru a stabili dacă Biblia este credibilă am analizat persoanele care au promovat-o și care știau sigur dacă era de la Dumnezeu sau nu, Iisus și apostolii. Ei și-au demonstrat credibilitatea. Ce au făcut ăștia din consiliul ăsta pentru a demonstra că ceea ce susțin este real? Simplul fapt că au stilul ăsta mafiot de a trata membri "neascultători" mă face să le pun la indoială credibilitatea. Trecând peste problemele de logică ale doctrinei.
isus nu e dumnezeu intrupat ci dumnezeu ca si Moise. Chiar spune isus "celor care le-a vorbit Cuvantul . . .sunteti dumnezei . " Deci pentru mine e clar acest lucru. Cine sustine ca e dumnezeu intrupat e un pagan, findca numai la pagani zeii si dumnezeii se intrupau. De fapt Noul testament a fost in asa fel modificat de catre preotii pagani care au aderat la crestinism, ca sa se creada ca isus e dumnezeu intrupat.