Pro sau contra
Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste
- Dream Catcher
- webmaster

- Subiecte: 165
- Registered for: 7 years 5 months
- 7
- Orientare religioasă: ateu
Pro sau contra
Deschiderea anului școlar pe data de 14
-
Paco_ste
- moderator

- Subiecte: 6
- Registered for: 6 years 3 months
- 6
- Orientare religioasă: creştin
Re: Pro sau contra
Nu am sa inteleg de ce anul scolar se intrerupe o perioada asa lunga vara . Vacanta de vara maxim o luna ar trebui sa fie, iar in perioada de iarna cat mai multe vacante.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Cînd o să fiu părinte (împreună cu Cris
), iau în calcul posibilitatea de a nu îmi da copiii la școală.
-
Paco_ste
- moderator

- 6
Cris fiind Cristina ?Dream Catcher » Sâm Dec 05, 2020 4:46 pm scrie:Cînd o să fiu părinte (împreună cu Cris), iau în calcul posibilitatea de a nu îmi da copiii la școală.
Pai si ea o sa fie de acord ?
Si de ce nu vrei sa mearga la scoala ?
io zic altfel, sa mearga pana renunta ei. Tu sa ii sfatuiesti ca ar trebui sa termine macar 12 clase s, si ca ii vei sustine si la facultate daca vor, dar le lasi libertate de optiune. Nu ii certi daca renunta.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Da. Cris este Cristina Bob. Fata pe care o iubesc.
Nu cred că Ea ar fi de acord...
Nu vreau să meargă la școală deoarece știu prin ce am trecut eu. Cu bullying-ul.
Nu vreau să meargă la școală deoarece știu prin ce am trecut eu. Cu bullying-ul.
-
Paco_ste
- moderator

- 6
Inteleg asta, Oarecum si eu am avut parte de asta. Era o forma de tortura. Copii maharilor comunisti aveau o atitudine agresiva.Dream Catcher » Joi Dec 31, 2020 4:25 pm scrie:Da. Cris este Cristina Bob. Fata pe care o iubesc.![]()
E o problema generala si nu e combatuta. Din pacate societatea nu are timp de rezolvarea ei, parintii nu se implica, profesorilor nu le pasa.
Ma bucur ca o iubesti, inca un motiv serios sa renunti la gesturi necugetate . Dar nu te atasa prea tare findca daca greseste sau vrea sa se desparta, vei fi traumatizat.
Nu "iubire" egoista ci altruista. Deocamdata omul fara Dumnezeu nu stie sa iubeasca. El crede idolatrizarea unei femei ca fiind gest de iubire. La fel si la femei.
Daca e o femeie frumoasa prietena ta, cu siguranta vor exista tentatii ca ea sa ravneasca la cat mai multi barbati. E natural acest aspect atat timp cat si ea e atee.
Un om se schimba in spirit abia cand il descopera pe isus. Pana in acel moment fiinta centrala in iubire e EU-ul . Ceva de genul "Eu vreau . . . " . Spun asta findca am trecut prin asa ceva de multe ori. Sunt experiente care te dezorienteaza, iti schimbi parerea despre imaginea persoanei iubite si ajungi sa o urasti. Se intampla asta findca facem confuzie intre iubirea noastra si iubirea divina. Vrei sa intelegi in ce consta iubirea divina ? Citeste cu atentie toate pasajele despre isus si cuvintele lui.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Nu. Cristina nu este atee. Din păcate.
Odată mi-a zis că îi pare rău pentru mine (că sînt ateu). Aș fi pocnit-o, dacă nu era fata pe care o iubesc.
Odată mi-a zis că îi pare rău pentru mine (că sînt ateu). Aș fi pocnit-o, dacă nu era fata pe care o iubesc.
-
Paco_ste
- moderator

- 6
Deci doar findca a spus ca ii pare rau ca tu esti ateu , ai dorit sa o pocnesti ?Dream Catcher » Vin Ian 29, 2021 5:58 pm scrie:Nu. Cristina nu este atee. Din păcate.![]()
Vezi, acesta e spiritul ateu, spiritul ucigas si malefic .
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Poi mi-a zis-o așa... ca și cum i-ar fi milă de mine.
-
Paco_ste
- moderator

- 6
Si a avea mila de tine e rau ?Dream Catcher » Sâm Feb 20, 2021 1:14 pm scrie:Poi mi-a zis-o așa... ca și cum i-ar fi milă de mine.
Ai simtit ca pe un afront ?
Eu zic sa-ti limpezesti sentimentele fata de ea. Faptul ca e cu tine e un lucru minunat. Daca ii pasa de sufletul tau ar trebui sa te bucuri.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Nu e cu mine. Nici măcar nu ne-am întîlnit face 2 face.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7