Moderatori: Manole, Paco_ste
Paco_ste » Dum Sep 27, 2020 9:44 am scrie:
Acum e clar 0% , si v-a veni clipa cand inaintea acelui procent vei pune un 10 .
Am aceasta convingere findca a fost si la mine asa.
Chiar biblia are o descriere asemanatoare. Ateii sunt denumiti reci, religiosii care se manifesta ca nelegiuitii sunt numiti caldicei. iar credinciosii adevarati sunt denumiti fierbinti. "Daca esti caldicel, te voi varsa din gura Mea " spune Divinul. "Oh, daca erai rece sau fierbinte . . . " .
Ateii au oarecare sinceritate. Ei cer dovezi, si bineinteles ca o minte rationala are nevoie de dovezi, insa atat timp cat mintea se ghideaza doar dupa dovezi si nu si dupa logica sau intuitie . zic ca ae de pierdut daca doar se contrazice cu CREDINCIOSII. Deci religiosii sunt credinciosi, adica nu au dovezi clare , palpabile insa intuitia, experientele personale, le da credinta ca este reala existenta divinitatii.
Dream Catcher » Sâm Oct 17, 2020 3:23 am scrie:Unul din voi 2, a votat "100%".
Lily » Joi Oct 01, 2020 8:35 pm scrie:Dovezi sunt, dar mintea se opune, pentru că este in război cu dumnezeu. Credinţa are consecinţe, de asta nu vor să creadă. Ei cred că lipsa unor dovezi este motivul, dar nu, dacă cauţi dovezi sunt destule. Până la urmă in orice activitate acorzi incredere. Când urci in un autobuz ai incredere că şoferul ştie să conducă, nu e beat, etc. Nu il cunoşti, şi nu ai dovezi că este şofer competent când urci, dar ai incredere.
Chiar el spunea in alt topic că ştie că majoritatea ateilor spun că nu cred pentru că nu sunt dovezi că există dumnezeu, dar pentru el este prea absurd conceptul, practic mintea lui refuză să creadă.
Dream Catcher » Vin Ian 29, 2021 6:19 pm scrie:Așa cum i s-a arătat lui Toma Necredinciosu, să mi se arate și mie.
Dream Catcher » Vin Ian 29, 2021 6:19 pm scrie:Așa cum i s-a arătat lui Toma Necredinciosu, să mi se arate și mie.
Dream Catcher » Vin Feb 12, 2021 6:43 pm scrie:Mie, de moarte, da. Mi-e frică. De adevăr, nu am de ce.
Dacă dumnezeu chiar există, eu sper să se ***. Nu cred că omenirea are nevoie de el.
Dream Catcher » Vin Feb 12, 2021 6:43 pm scrie:Mie, de moarte, da. Mi-e frică. De adevăr, nu am de ce.
Dacă dumnezeu chiar există, eu sper să se sinucidă. Nu cred că omenirea are nevoie de el.
Dream Catcher » Dum Mai 02, 2021 3:29 pm scrie:Șansele ca eu să mai cred în divinitate sunt egale cu acelea de a o babardi (scuze de termen) pe doamna / domnișoara Shakira.
Paco_ste » Lun Mai 03, 2021 8:21 am scrie:Dream Catcher » Dum Mai 02, 2021 3:29 pm scrie:Șansele ca eu să mai cred în divinitate sunt egale cu acelea de a o babardi (scuze de termen) pe doamna / domnișoara Shakira.
Si iti garantez ca de vei ajunge sa-l iubesti pe dumnezeu astfel, Shakira va vrea sa te ispiteasca cu o experienta sexuala, si o va trimite Satan sa te corupa, sa-ti abata dragostea de la dumnezeu catre ispite trupesti.
Dream Catcher » Dum Aug 01, 2021 8:26 am scrie:Un preot întîlnește un băiețel care avea grijă de cîțiva pisicuți abia născuți. Puștiul a spus că sunt pisicuți creștini.
Trec vreo două săptămîni, iar preotul se reîntîlnește cu tînărul domnișor. Îl întreabă: "Ce mai fac pisicuții creștini"? Răspunsul fiind că nu mai sunt creștini. "Cum așa?", întreabă mirat preotul. "Poi au făcut ochi și acum sunt atei."
I rest my case.
Dream Catcher » Dum Aug 01, 2021 8:26 am scrie:Un preot întîlnește un băiețel care avea grijă de cîțiva pisicuți abia născuți. Puștiul a spus că sunt pisicuți creștini.
Trec vreo două săptămîni, iar preotul se reîntîlnește cu tînărul domnișor. Îl întreabă: "Ce mai fac pisicuții creștini"? Răspunsul fiind că nu mai sunt creștini. "Cum așa?", întreabă mirat preotul. "Poi au făcut ochi și acum sunt atei."
I rest my case.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori