Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Joi Dec 24, 2020 2:52 am scrie:Interesant subiect. Foarte.
Eu cred că da, suntem într-o simulare.
Paco, te invit să te uiți la calculatorele noastre. Din ziua de azi. Cînd mă vede jucînd FIFA, mama mea se miră de cît de real pare. Și de inteligența artificială a jucătorilor.
Dacă un copac cade și nu e nimeni care să-l vadă, scoate vreun sunet? Răspunsul este NU!
Dream Catcher » Sâm Feb 20, 2021 1:50 pm scrie:Eu mă întreb dacă mai exista somnul, dacă nu ar fi existat noaptea. Adică Pămîntul să fi avut doi sori.
Personal, merg pe ideea adaptării la mediul înconjurător ca parte a evoluției darwiene.
Dream Catcher » Lun Mar 01, 2021 1:01 am scrie:Atunci de ce s-a "odihnit" duminică?
Dream Catcher » Vin Apr 09, 2021 5:04 am scrie:Pe ce te bazezi cînd afirmi că a șaptea zi e sîmbăta și nu duminica?
Dream Catcher » Sâm Apr 24, 2021 11:41 pm scrie:Ești adventist, Paco?
Dream Catcher » Sâm Aug 07, 2021 3:26 pm scrie:Jocurile și Realitatea Virtuală au progresat enorm, în ultimii ani.
Cînd mai joc cîte-o FIFA, mama se minunează și zice că jucătorii par adevărați.
Calculatoarele în dublează capapcitatea, la fiecare 2 ani.
E destul de logic că vom ajunge pînă acolo încît să nu mai deosebim realitatea de simulare. Iar inteligența artificială progresează și ea.
Vor exista (dacă nu există deja) simulări în interiorul altor simulări? Ca un vis într-un alt vis.
O combinațtie între "Inception" și "Matrix".
Dream Catcher » Lun Aug 23, 2021 3:24 am scrie:S-a calculat că șansele de a NU fi într-o simulare sunt de una la cîteva miliarde.
Știu că am citit asta undeva. Pot să caut, dacă vreți.
Dream Catcher » Joi Oct 21, 2021 8:21 pm scrie:De unde ai tras concluzia din final?
Poți să argumentezi?
Dream Catcher » Mar Noi 16, 2021 4:34 am scrie:Dacă tu arunci trei ouă în sus și prinzi doar unul, înseamnă că au fost aruncate "extrem de fin" pentru a fi prinse de tine?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 36 vizitatori