Forumul se află în probe. Vă rugăm să ne semnalați orice problemă întîmpinați.

Un preot a murit încercînd să "învie" ca iisus

Cu şi despre spiritualitate
Imagine Credeți în dumnezeu? Imagine Inteligența artificială și dumnezeu Imagine Vă temeți de moarte? Imagine V-ați vinde sufletul Diavolului? Imagine De ce nu crezi in dumnezeu?

Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste

Dream Catcher
webmaster
webmaster
Subiecte: 165
Registered for: 7 years 5 months
7
Orientare religioasă: ateu
    unknown unknown

Un preot a murit încercînd să "învie" ca iisus

Mesaj de Dream Catcher »

Un preot a murit după ce a încercat să recreeze învierea lui iisus. A lăsat în urmă o tînără soţie gravidă
https://adevarul.ro/news/stiri-ciudate/ ... index.html

Imagine

POSTREACT(ions) SUMMARY

Paco_ste
moderator
moderator
Subiecte: 6
Registered for: 6 years 3 months
6
Orientare religioasă: creştin
    unknown unknown

Re: Un preot a murit încercînd să "învie" ca iisus

Mesaj de Paco_ste »

"Sa nu ispitesti pe Domnul Dumnezeul tau" zice biblia.
Acel ignorant a platit cu viata pentru nesabunta sa.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
Subiecte: 9
Registered for: 5 years 8 months
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Sigur că da, la fel ca ateii, doar că noi avem asigurată o eternitate cu Dumnezeu. Sigur că omul a făcut o prostie, mulți uită că nu sunt Iisus, iar ințelepciunea Lui nu este a noastră. Acesta pare mai mult New Age decât creștin. Creștinul știe că nu poate face ce a făcut Iisus, de asta se increde in El, nu in ce poate el face. New Age spune că noi suntem ca Iisus și ce a făcut Iisus putem face și noi, El doar și-a descoperit puterea inaintea noastră. Ceea ce evident că este o tâmpenie, ceea ce a aflat și omul din articol.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Paco_ste
moderator
moderator
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

Dream Catcher » Lun Sep 20, 2021 3:16 pm scrie:Toți creștinii plătesc pentru nesăbuința lor.
Un crestin nu face asa ceva. Un fals crestin va incerca sa impresioneze sau va ispiti pe Dumnezeu.
Nici nu ai idee ce putini crestini sunt in lume. Cred ca procentul din planeta intreaga e undeva la 0,1%.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Eu cred că sunt cam 20%, asta este părerea mea. Poate nu creștini total devotați, dar creștini care țin cont de credință când iau decizii legate de societate. Aici mă refer la probleme precum: homosexualitatea, avortul, experimentele pe oameni, etc.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Paco_ste
moderator
moderator
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

Lily » Joi Sep 30, 2021 9:17 pm scrie:Eu cred că sunt cam 20%, asta este părerea mea. Poate nu creștini total devotați, dar creștini care țin cont de credință când iau decizii legate de societate. Aici mă refer la probleme precum: homosexualitatea, avortul, experimentele pe oameni, etc.
Raman la convingerea ca procentul crestinilor e cel pe care l-am dat. Restul sunt doar mincinosi si inselatori care poarta titlul de crestrini doar pentru a insela/pacali.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Dream Catcher
webmaster
webmaster
Subiecte: 165
Registered for: 7 years 5 months
7
Orientare religioasă: ateu
    unknown unknown

Mesaj de Dream Catcher »

Lily » Joi Sep 30, 2021 9:17 pm scrie:Eu cred că sunt cam 20%, asta este părerea mea. Poate nu creștini total devotați, dar creștini care țin cont de credință când iau decizii legate de societate. Aici mă refer la probleme precum: homosexualitatea, avortul, experimentele pe oameni, etc.
Deci 80% merg în iad.

După părerea mea, sunt vreo 2 miliarde. Asta ar însemna vreo 35%.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

E mai complicat de atât. Aici ține de denominație modul in care se face salvarea. Unii spun că dacă nu ești botezat nu ajungi in Rai, eu cred că dacă chiar crezi in Iisus ajungi in Rai. Mă aștept totuși acțiunile celor ce chiar cred să arate un interes real față de credință, dar nu sunt in capul lor, nu am de unde să știu. Mulți zic că sunt creștini, dar nu sunt. Gen Cipi care nu crede in Biblie, dar zice că e creștin. Consideră că trebuie să-ți trăiești viața cum ai chef și eventual crezi acolo in inima ta, in felul tău. Sunt cel puțin sceptică față de un asemenea creștinism. Cunoști pomul după fructe. In Biblie se spune că drum spre pierzanie este larg. In timp ce drumul spre mântuire este ingust, și puțini il găsesc. Dacă vrei (chiar vrei, nu doar zici), il găsești.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Paco_ste
moderator
moderator
6
    unknown unknown

Mesaj de Paco_ste »

Dream Catcher » Mar Oct 19, 2021 4:44 am scrie:
Deci 80% merg în iad.

După părerea mea, sunt vreo 2 miliarde. Asta ar însemna vreo 35%.
Si musulmanii sunt religiosi, iar tu stii cam ce "hram" poarta majoritatea.
Asa cum am spus, multi isi zic crestini, numai ca daca nu ar exista legi pamantesti, vei vedea cum devini acesti "crestini" ucigasi de prima mana.
Ca sa nu mai spun de ceilalti care necontenit isi exerseaza abilitatile de ucigasi prin tehnici speciale si anume simulatoare FPS.

In iad nu merge nimeni ci va fi anihilare existentiala.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Dream Catcher » Mie Oct 27, 2021 9:41 pm scrie:Care Cipi? Vărul nostru?
Nope, iubitul lui Dori.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Lily
administrator
administrator
5
    unknown unknown

Mesaj de Lily »

Nu am idee ce este, dar știu că are unele concepții stupide. Pierde timp prețios pentru lucruri inutile.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Let My People Think
Scrie răspuns