https://adevarul.ro/news/stiri-ciudate/ ... index.html

Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste

Un crestin nu face asa ceva. Un fals crestin va incerca sa impresioneze sau va ispiti pe Dumnezeu.Dream Catcher » Lun Sep 20, 2021 3:16 pm scrie:Toți creștinii plătesc pentru nesăbuința lor.

Raman la convingerea ca procentul crestinilor e cel pe care l-am dat. Restul sunt doar mincinosi si inselatori care poarta titlul de crestrini doar pentru a insela/pacali.Lily » Joi Sep 30, 2021 9:17 pm scrie:Eu cred că sunt cam 20%, asta este părerea mea. Poate nu creștini total devotați, dar creștini care țin cont de credință când iau decizii legate de societate. Aici mă refer la probleme precum: homosexualitatea, avortul, experimentele pe oameni, etc.

Deci 80% merg în iad.Lily » Joi Sep 30, 2021 9:17 pm scrie:Eu cred că sunt cam 20%, asta este părerea mea. Poate nu creștini total devotați, dar creștini care țin cont de credință când iau decizii legate de societate. Aici mă refer la probleme precum: homosexualitatea, avortul, experimentele pe oameni, etc.

Si musulmanii sunt religiosi, iar tu stii cam ce "hram" poarta majoritatea.Dream Catcher » Mar Oct 19, 2021 4:44 am scrie:Deci 80% merg în iad.Lily » Joi Sep 30, 2021 9:17 pm scrie:Eu cred că sunt cam 20%, asta este părerea mea. Poate nu creștini total devotați, dar creștini care țin cont de credință când iau decizii legate de societate. Aici mă refer la probleme precum: homosexualitatea, avortul, experimentele pe oameni, etc.
După părerea mea, sunt vreo 2 miliarde. Asta ar însemna vreo 35%.

Nope, iubitul lui Dori.Dream Catcher » Mie Oct 27, 2021 9:41 pm scrie:Care Cipi? Vărul nostru?

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Yandex [Bot] și 24 vizitatori