Cenzura exprimarii pe internet
Moderatori: bozvaciSiylbaru, Manole, Paco_ste
-
sdads
- level 1

- Subiecte: 1
- Registered for: 4 years 8 months
- 4
- Orientare religioasă: creştin
Re: Cenzura exprimarii pe internet
fiecare i liber sa se exprime cum vrea boss
- Lily
- administrator

- Subiecte: 9
- Registered for: 5 years 10 months
- 5
Nu aici. Aici scriem cum vrea Dream Catcher, pe semne.
Deja e cam clar că doar tu, Dream Catcher, ai obsesia cu minuscula pentru Dumnezeu, deci cred că este cazul să ne dai libertatea să alegem cum scriem.
Deja e cam clar că doar tu, Dream Catcher, ai obsesia cu minuscula pentru Dumnezeu, deci cred că este cazul să ne dai libertatea să alegem cum scriem.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Let My People Think
- Dream Catcher
- webmaster

- Subiecte: 166
- Registered for: 7 years 6 months
- 7
- Orientare religioasă: ateu
Eu mi-am spus părerea.
Dacă tu vrei să se scrie incorect, pe aici, atunci modifică tu. Cu mînuța ta. Doar ești admin.
Nu sînt un dictator!
Dacă tu vrei să se scrie incorect, pe aici, atunci modifică tu. Cu mînuța ta. Doar ești admin.
Nu sînt un dictator!
- Lily
- administrator

- 5
Puteam face asta de la inceput, dar este forumul tău și nu mi se pare corect să fac ceva impotriva voinței tale.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think
Let My People Think
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Forumul nu este al meu. Este al tău, al lui Paco și al tuturor membrilor.
Eu doar am grijă de buna funcționare a forumului.
Cînd faci 500 de mesaje, o să scot interdicția pe cuvîntul D-u-m-n-e-z-e-u. Dar o să rămînă oprită scrierea exclusiv cu majuscule (D-U-M-N-E-Z-E-U).
Happy?
Eu doar am grijă de buna funcționare a forumului.
Cînd faci 500 de mesaje, o să scot interdicția pe cuvîntul D-u-m-n-e-z-e-u. Dar o să rămînă oprită scrierea exclusiv cu majuscule (D-U-M-N-E-Z-E-U).
Happy?
- Lily
- administrator

- 5
Dap, happy. 
Let My People Think
Let My People Think
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Done! M-am ținut de cuvînt.
Punctul 5, de la regulament...
Punctul 5, de la regulament...
- Lily
- administrator

- 5
Tot cu D mic apare. 
Let My People Think
Let My People Think
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Lăsasem blocată opțiunea de a scrie numai cu majuscule. Adică "DUMNEZEU".
Probabil, de-aia nu mergea. Dar s-a rezolvat!
Probabil, de-aia nu mergea. Dar s-a rezolvat!
-
Paco_ste
- moderator

- Subiecte: 6
- Registered for: 6 years 4 months
- 6
De curand am fost suspendat de pe softpedia pentru o exprimare mai acida, dealtfel sanctiunea a fost motivata ca fiind despre limbaj neadecvat.
Expresia folosita de mine si sanctionata a fost aceasta " iti dau niste scaltoace de nu te vezi" si am adresat-o cuiva ce imi aducea ofensa, insa aceasta expresie am auzit-o deseori la profesori in scoala. Nu credeam ca folosind-o un supermoderator de pe softpedia ma va sanctiona, oricum sanctiunea a fost exagerata, 3 puncte penalizare si 3 zile suspend.
Credeam ca daca e permis profesorilor sa o foloseasca pot folosi si eu cand e nevoie. Deci sanctiunea si motivatia le-am considerat cenzura abuziva si limitare a drepturilor la libertatea de expresie.
Am mai observat ceva pe SP, si anume ai voie sa lauzi SUA si occidentul insa nu ai voie sa lauzi Rusia, ai voie sa critici Rusia dar nu ai voie sa critici SUA sau occidentul.
Practic esista pe SP o mentalitate nazista a moderatorilor. In fine, simt ca zilele mele pe SP sunt numarate, am de gand sa inchei contul si sa renunt a mai posta , cu toate ca acolo am mai multi parteneri de discutii.
Deci o cenzura aberanta pe SP, cu moderatori si supermoderatori cu mentalitate nazista.
Expresia folosita de mine si sanctionata a fost aceasta " iti dau niste scaltoace de nu te vezi" si am adresat-o cuiva ce imi aducea ofensa, insa aceasta expresie am auzit-o deseori la profesori in scoala. Nu credeam ca folosind-o un supermoderator de pe softpedia ma va sanctiona, oricum sanctiunea a fost exagerata, 3 puncte penalizare si 3 zile suspend.
Credeam ca daca e permis profesorilor sa o foloseasca pot folosi si eu cand e nevoie. Deci sanctiunea si motivatia le-am considerat cenzura abuziva si limitare a drepturilor la libertatea de expresie.
Am mai observat ceva pe SP, si anume ai voie sa lauzi SUA si occidentul insa nu ai voie sa lauzi Rusia, ai voie sa critici Rusia dar nu ai voie sa critici SUA sau occidentul.
Practic esista pe SP o mentalitate nazista a moderatorilor. In fine, simt ca zilele mele pe SP sunt numarate, am de gand sa inchei contul si sa renunt a mai posta , cu toate ca acolo am mai multi parteneri de discutii.
Deci o cenzura aberanta pe SP, cu moderatori si supermoderatori cu mentalitate nazista.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Chiar acum îți dădusem PM despre suspendarea de pe SoftPedia.
Eu sunt la al 18-lea cont, pe mizeria aia de forum.
Moderatorii sunt de un jeg moral incomensurabil!
Eu sunt la al 18-lea cont, pe mizeria aia de forum.
Moderatorii sunt de un jeg moral incomensurabil!
- Lily
- administrator

- 5
La fel era cu PeSeDe, aveai voie să pui o exprimare foarte scârboasă impotriva PSD și celor ce i-au votat, dar nu să critici alte partide care le plac lor. Sunt niște comuniști, chiar dacă ei se cred democrați. Asta era in comunism, nu aveai voie să spui nimic rău de Ceaușescu sau patrie, dar aveai voie să critici occidentul. Observ cum majoritatea oamenilor aplaudă comunismul fără să iși dea seama. Te gândești că a fost suspendat Trump de pe Tweeter, pentru o postare foarte inofensivă. In timp ce când liderii liberali au spus, tot pe Tweeter, să protesteze oamenii, să dea foc, să fie agresivi, nu s-a considerat instigare la violență. Trăim in o lume extrem de nebună, iar unii incă aplaudă nebunia.
Let My People Think
Let My People Think
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Întrebare: Dacă intră Trump pe SoftPedia, cîte zile rezistă?
- Lily
- administrator

- 5
Cred că ai vrut să intrebi câte secunde ar rezista. 
Let My People Think
Let My People Think
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Ce zici, Lily, îl banăm dacă intră aici? 
- Lily
- administrator

- 5
Let My People Think
Let My People Think
Este binecunoscut faptul că n-a fost nicio revoluție. Lovitura de stat avea nevoie de o acoperire. Oamenii au fost **** și induși în eroare prin diversiuni și înscenări grosolane. Aproape în toate țările schimbările au avut loc fără sacrificii umane. Din păcate, libertatea de exprimare nu mai are nicio valoare.
- Lily
- administrator

- 5
Revolutia a fost fabricata pentru ca tara era mult prea puternica si independenta. De altfel foooarte ciudat cum in un interval de vreo 3 ani toate tarile subit au renuntat la comunism. Aveam o tara frumoasa, fara datorii (poate chiar singura fara datorii) si puternica. Acum avem o tara vanduta, indatorata pana in dinti, slaba, etc. Na ne trebuia U.E., deci am privatizat/vandut tot cat sa le facem pe plac. Cand a fost Vadim candidat la presedentie toooate ziarele si televiziunile tipau ca sare in aer tara daca vine Vadim, si ca vezi Doamne se supara U.E., asa ca oamenii l-au pus pe Iliescu. Apoi tot cei care ne-au spus sa il punem pe Iliescu ne spun cat de prosti suntem ca l-am pus pe Iliescu si poporul e prost ca voteaza prost. Nu, poporul e prost ca ii asculta pe ei.
Let My People Think
Let My People Think
Țările occidentale și-au urmărit întotdeauna interesele lor încă din cele mai vechi timpuri. Ăștia suntem noi, românii, mereu ne-am tăiat singuri craca de sub picioare.
- Dream Catcher
- webmaster

- 7
Mă bucur că ai început să postezi, pe forum. Nu mai sînt eu singurul ateu activ! 
Da, suntem doi atei activi aici, ceilalți se pare că sunt pasivi. Sper că nu s-au lăsat convinși de unii preoți activi, le-au acceptat avansurile și le-au îndeplinit dorințele sexuale împotriva firii.