Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Joi Oct 14, 2021 3:57 am scrie:Ei bine, și eu susțin minoritățile sexuale.
Dar îmi plac femeile.
Paco_ste » Joi Oct 14, 2021 9:41 am scrie:Dream Catcher » Joi Oct 14, 2021 3:57 am scrie:Ei bine, și eu susțin minoritățile sexuale.
Dar îmi plac femeile.
In ce sens ii sustii ? Le sustii dorinta de a adopta copii ? Dar dreptul copilului ce pe viitor va sustine ca nu si-a dorit asa ceva ?
Nu e natural asa ceva. E impotriva firii biologice. Daca homosexualii doresc sa aiba copii atunci sa-i procreeze exact cum o fac si oamenii normali.
Plus ca acestia au inceput sa impuna si altora ce lor le place.
Sa zicem ca mie imi place culoarea neagra si vreau ca strazile sa fie vopsite in negru. Nu e normal si nici corect sa impun asa ceva altora.
Dream Catcher » Dum Oct 24, 2021 12:04 am scrie:Eu sînt de acord cu adopțiile homosexuale.
Ține cont, Paco, că sunt și cupluri heterosexuale care nu pot avea copii.
Dream Catcher » Vin Noi 05, 2021 7:10 am scrie:Cine e "natura"? dumnezeu? Tu?
Dream Catcher » Mar Noi 09, 2021 4:59 pm scrie:Renunț la simpatie.
Dream Catcher » Sâm Noi 27, 2021 4:19 am scrie:Chiar nu am idee. Remus Cernea nu e dumnezeul meu.
Dream Catcher » Mie Dec 08, 2021 9:27 pm scrie:Restrîngerea libertăților constituționale, are loc și din cauza faptului că Remus Cernea nu mai e în Parlament.
Dream Catcher » Mar Dec 28, 2021 4:48 pm scrie:Remus Cernea este și drăguț. Aș vrea să îi dau un pupic.
Lily » Dum Mar 06, 2022 10:02 pm scrie:Păi oare fanatismul ăsta nu este văzut și la atei? Este eronată ideea că fanatismul este doar in religii, in ultima perioadă mi se pare mult mai evident la atei. Nu analizează opiniile contrare, cred ce vor să creadă și susțin ideile lor fanatice indiferent de dovezile care le contrazic opiniile.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori