Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Mie Oct 27, 2021 9:28 pm scrie:Nu înțeleg.
Mesajul este atît de "profund" încît nu mă prind.
Paco_ste » Joi Oct 28, 2021 2:27 pm scrie:Felul in care e transmis mesajul "accepta-l pe isus in inima ta" arata cat de incapabili in comunicare sunt religiosii habotnici.
Eu explic altfel, daca li se pare ca isus e o persoana morala, si daca le-ar placea ca omenirea sa fie numai cu oameni asemeni lui.
Ei bine, ar disparea personaje ca Dinu de la Caracal sau Hitler , sau dictatorul din Coreea de Nord.
Pe pamant va exista o singura natiune, fara granite, fara legi prostesti cu mii de norme si reguli. Nu vei avea nevoie de autorizatii sau licente, nici de bani ca sa platesti facturi. Nu vor exista nici facturi, nici vaccinuri, nici medicamente sau alte tratamente aberante. Va fi o lume in care sanatatea va fi asigurata instant, hrana va creste in natura atat cat e necesar.
Lily » Dum Noi 28, 2021 7:32 pm scrie:Trăim in o lume in care Dumnezeu este exclus. El tot există, dar lumea incearcă să-L excludă, iar rezultatele se văd. Puținele țări care incă luptă pentru credință nu sunt in o stare la fel de deplorabilă ca țările care Il exclud.
Paco_ste » Mie Dec 01, 2021 1:16 pm scrie:Lily » Dum Noi 28, 2021 7:32 pm scrie:Trăim in o lume in care Dumnezeu este exclus. El tot există, dar lumea incearcă să-L excludă, iar rezultatele se văd. Puținele țări care incă luptă pentru credință nu sunt in o stare la fel de deplorabilă ca țările care Il exclud.
Belsugul si bunastarea duc la negarea existentei divinitatii.
Vorba lui Plesu, cele mai bune conditii pentru creatie literara sunt conditiile proaste.
Lily » Mar Dec 28, 2021 11:38 pm scrie:Păi ținând cont că nu am văzut nicio măsură menită să ajute sau să faciliteze obiceiurile creștine, aș zice că e destul de clar că nu e creștin. probabil este creștin cum eram eu creștină până prin 2016, doar cu numele.
Lily » Joi Dec 30, 2021 2:04 am scrie:Nu sunt de acord. Eu nu beau vin, iar pâine mănânc chiar foarte rar, dar asta nu inseamnă că nu sunt creștină. El ne-a chemat la o relație cu El, să-L iubim, nu să avem anumite ritualuri, mai mult, El certa fariseii că practicau ritualuri, dar inima lor nu era la Dumnezeu. Dragostea noastră față de El se vede din faptele noastre. Gen Becali, păi și dacă nu zicea el că e creștin se vede din faptele lui. Hitler zicea că e creștin, dar ucidea evrei, cred că e cam clar că nu era creștin, ci doar folosea creștinismul pentru a-și indeplini planurile.
Lily » Sâm Ian 01, 2022 7:29 pm scrie:Păi au fost apostoli inchiși, flămânziți, ce pâine și vin beau ei in inchisoare? Nu, obiceiurile astea ritualice sunt absurde. Nu am nevoie să-mi spună cineva, știu că așa este. Nici măcar in spovedania aia așa a tuturor păcatelor inainte de moarte nu prea pot crede. Păi dacă omul e in junglă și Il iubește pe Dumnezeu, dar a căzut in o prăpastie, nu are preot, vin, pâine, nimic, ajunge in Iad că nu a făcut un ritual? Nu, iți spun sigur că ce vrea Dumnezeu este o relație cu noi, să Il iubim. Dacă Il iubim vom fugi de păcat. Nu trimite pe nimeni in Iad pentru că nu știu ce ritual nu a făcut.
Lily » Dum Ian 02, 2022 5:32 pm scrie: Mi se pare sănătos să faci un ritual pentru a-ți aminti zilnic de Iisus, dar nu acela te salvează.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 39 vizitatori