Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Mar Mai 10, 2022 4:32 pm scrie:
Pentru mine, creștinismul este o sectă!
Lily » Joi Mai 19, 2022 6:07 pm scrie:In continuare ateismul mi se pare cea mai cretină invenție umană. Sfidează logica. Adică poate exista un ateu care să creadă in Moș Crăciun sau in Zâna Măseluță. Cele două poziții nu sunt contradictorii pentru un ateu.
Lily » Joi Mai 19, 2022 7:07 pm scrie:In continuare ateismul mi se pare cea mai cretină invenție umană. Sfidează logica. Adică poate exista un ateu care să creadă in Moș Crăciun sau in Zâna Măseluță. Cele două poziții nu sunt contradictorii pentru un ateu.
Paco_ste » Lun Mai 23, 2022 5:40 pm scrie:Lily » Joi Mai 19, 2022 6:07 pm scrie:In continuare ateismul mi se pare cea mai cretină invenție umană. Sfidează logica. Adică poate exista un ateu care să creadă in Moș Crăciun sau in Zâna Măseluță. Cele două poziții nu sunt contradictorii pentru un ateu.
Cele doua traditii au scopul de a pacali copii, un ateu adult nu crede in zana maseluta sau in mos craciun. Adultii folosesc aceste chestii pentru prostirea odraslelor, si odata cu aceasta se zdruncina serios credinta copiilor. Ajung sa spuna acelasi lucru si despre credinta crestinta.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 33 vizitatori