Moderatori: Manole, Paco_ste
Dream Catcher » Lun Aug 01, 2022 1:05 pm scrie:Păi să intervină, dacă există!
Dar n-a intervenit el nici cînd era fii-su pe cruce.
Lily » Dum Aug 07, 2022 7:45 pm scrie:Păi hai să o luăm logic, discutăm de 6000 de ani de umanitate, aproximativ. Să zicem 70 de ani de viață pe generație. 7 miliarde de oameni acum. Deci pământul ar trebui să aibă o populație de cam 117 bilioane de oameni. Chiar și cu o planetă de 1000 de ori mai mare, să fim serioși viața era imposibilă. Nu mai zic că in bilioanele alea de oameni mai existau criminali in serie, Hitler, Stalin, etc. Deja viața este foarte dificilă cu 7 miliarde din cauza ideilor cretine și lipsei de considerație față de alții.
Dream Catcher » Mie Iul 13, 2022 4:29 am scrie:
Și pentru Paco: https://www.youtube.com/watch?v=E74rNI56ElY
Unde a fost dumnezeu? De ce a permis asta?
Lily » Dum Aug 14, 2022 9:16 pm scrie:Dovada că omul există de 200.000 de ani! Sper să nu imi mai spui de maimuțe, vreau să văd om de acum 200.000 de ani. Doar un om inapoiat sever ar mai crede treaba cu maimuțele. Știința ne dovedește că nu avem nimic in comun cu maimuța.
Alea 117 bilioane de oameni in Rai nu pot face păcate, deci ideile cretine nu se pot dezvolta. In Iad nu vorbesc unii cu alții, doar ard, deci iar nu au ce rele să facă. Nu e ca și cum stau la povești. In Iad nu mănâncă, in Rai mănâncă, dar fructul crește la loc pe loc.
Lily » Dum Sep 04, 2022 7:57 pm scrie:Totuși, nu era legată de pat sau ceva. Adică până la urmă nu știu, dar nu este exclus să stea acolo pentru că așa a vrut.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 37 vizitatori