de Lily » Sâm Iul 30, 2022 6:47 pm
Greșit. A fost analizat de mai multe ori, și este adevărat că o evaluare s-a constatat că porțiunea luată pentru testări era mult mai recentă, deci s-a concluzionat că este un fals. Doar că porțiunea luată era exact din o parte reconstituită a giulgiului. El a fost reparat de biserica catolică. Este o poveste foarte lungă in jurul lui, dar la ultima analiză au fost implicați oameni de știință din toate ariile, evrei, musulmani, creștini, parcă și atei, și rezultatul a fost că datează din perioada potrivită, ba mai mult, niște flori care apar acolo au fost identificate ca fiind specifice zonei respective. Chiar mai mult, se pare că imaginea pe care o vedem este făcută prin o procedură imposibil de produs in perioada in care giulgiul a apărut pentru că imaginea este in mișcare, și energia produsă din persoana acoperită a produs imaginea. Poți să acoperi 7 mii de oameni morți cu cârpe că nu o să le apară imaginea așa. Personal nu mi se pare relevant pentru credință, adică nu cred că devin oameni creștini pentru că giulgiul aparține celui care spunem noi că este Dumnezeu.La fel cu crucea, vând mulți bucăți din crucea lui Dumnezeu, dar dacă acelea se dovedesc falsuri inseamnă că Iisus nu a murit pe cruce? Nu dovedește nimic. Suspectez că giugiul este real, dar nu știu sigur.
Cine bea din paharul științei până la jumătate rămâne ateu. Cine bea paharul științei până la capăt Il descoperă pe Dumnezeu - Albert Einstein
Let My People Think