Moderatori: Manole, Paco_ste
Lily » Vin Iul 30, 2021 12:14 pm scrie:1. Mi se pare interesant că două chestii ne sunt băgate pe gât de oamenii ăștia care il neagă pe Iisus. 1.Că suntem egali cu Iisus/dumnezeu 2.Că faptele noastre nu au concesințe, că nu există un Rai, că sigur nu vom ajunge in vreun Iad. Cred că se vede ce spirit este in spatele acestor invățători care spun exact ce a spus Satana. El este cel care a vrut să fie dumnezeu și i-a spus Evei că sigur nu va muri, că faptele ei nu vor avea consecințe.
2. In opinia mea toți suntem jigodii, dar ne găsim scuze sau judecăm oamenii din jur după ceea ce noi vedem. Asta imi amintește de o pildă despre ințelepciunea lui dumnezeu și ințelegerea noastră, dar e cam lungă, poate o pun cu altă ocazie.
3.Sunt doar intervenții malefice, asta știu. De asta toate sunt in jurul pământului, dar nimic in afara pământului. De altfel și noi avem reguli, dar nu le respectăm. Dacă noi avem libertatea de a nu respecta regulile, ei de ce nu ar avea? Plus că nu ar trebui să interacționeze cu noi, ci doar noi să ii vedem intâmplător, in trecere.
Dream Catcher » Sâm Aug 07, 2021 3:21 pm scrie:Așa gîndesc habotnicii. Că dumnezeu e bun, iar oamenii răi.
Nu există nicio rațiune în asta.
Dream Catcher » Lun Aug 16, 2021 5:41 pm scrie:Revenind la topic. Ce părere ai de paradoxul lui Fermi?
Dream Catcher » Sâm Oct 30, 2021 9:45 am scrie:Care "ei"?
Dream Catcher » Dum Noi 07, 2021 10:20 am scrie:Papa Ioan Paul al II-lea a afirmat că există extratereștrii. Și că și ei sunt copiii lui dumnezeu.
Dream Catcher » Sâm Mai 28, 2022 6:11 pm scrie:Poate au fost creați de o altă zeitate.
Dream Catcher » Dum Iun 05, 2022 2:46 pm scrie:Noi l-am creat.
Dream Catcher » Joi Iun 09, 2022 12:56 am scrie:Îi mulțumesc cu cuțitul.
Dream Catcher » Sâm Iun 11, 2022 8:25 pm scrie:Ateii nu sunt criminali!
Pușcăriile sunt pline de creștini.
Dream Catcher » Sâm Iun 25, 2022 11:42 am scrie:Înseamnă că nu există niciun creștin.
Sau poate extratereștrii sunt creștini.
Dream Catcher » Lun Aug 15, 2022 2:59 pm scrie:Chiar aș fi curios ce religie au extratereștrii.
Dream Catcher » Lun Aug 15, 2022 5:14 pm scrie:De unde știi cum îl numesc extratereștrii pe zeu?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori